USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Під час пожежі в Ковелі врятували дитину та трьох дорослих

27 Травня 2019 23:21
Пожежа сталася ввечері 27 травня в Ковелі у будинку на вулиці Тараса Боровця.

Про це повідомив речник обласного управління ДСНС Волині Володимир Нестеров у Фейсбук.

Згідно з інформацією, о 16:52 до служби 101 надійшло повідомлення про пожежу в дев'ятиповерховому будинку на вулиці Тараса Боровця. По прибуттю на місце пожежі рятувальники встановили, що горить кімната на дев'ятому поверсі. Вогнеборці встановили автодрабину та вирушили на допомогу мешканцям, а також подали на гасіння пожежі водяні стволи в складі ланки газодимозахисників в апаратах на стисненому повітрі через сильне задимлення.

Завдяки оперативним діям по автодрабині евакуювали дитину семи років та трьох дорослих, яких вивели сходами. Одна особа травмована (отруїлась чадним газом). Вогонь знищив двоє дверей, оздоблення стін, електролічильник, речі домашнього вжитку.

Загоряння було ліквідовали о 17:35.

Причина пожежі – коротке замикання електромережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ірина Показати IP 28 Травня 2019 15:02
Дуже вдячна рятувальникам, що врятували мою сім'ю. Молодці...швидко і якісно виконали поставлену задачу
Житель будинку Показати IP 28 Травня 2019 15:49
Дякуємо пожежникам, у них не легка робота! Та пожежні рукави бажають кращого, вони у жахливому стані, діряві, у під'їзді із-за не належного стану рукавів вода стояла величезними калюжами та капала на голову.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus