USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під час пожежі в Луцьку врятували жінку, а ще одну та 2 дітей евакуювали

3 Січня 2020 16:29
Під час пожежі у багатоповерхівці в Луцьку вогнеборці врятували жінку, а ще одну та двох дітей евакуювали.

Про це повідомляє ДСНС у Волинській області.

Повідомлення про пожежу в одній з квартир на 6 поверсі 9-поверхового житлового будинку на проспекті Соборності у Луцьку надійшло до служби порятунку «101» о 13.16. За викликом до місця події одразу виїхали три пожежні автомобілі.

Рятувальники встановили пожежну автодрабину для евакуації господарки помешкання, де трапилась пожежа – людина встигла вийти з охопленої вогнем квартири на балкон. Звідти її й евакуювали. Пенсіонерку госпіталізували до медичного закладу.
Ще одну жінку та її дитину грудного віку, а також ще одну дитину рятувальники вивели сходовою кліткою з 9-го поверху.

Для гасіння пожежі в квартирі, де створилась висока температура через захаращення макулатурою, рятувальникам довелось розбирати приміщення від згорілих речей. О 14:40 пожежу ліквідували.

Причина пожежі ще встановлюється.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus