USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під час ремонту траси Ковель – Жовква виникла несподівана проблема

30 Травня 2018 18:20
Уже третій тиждень триває капітальний ремонт автотраси Ковель – Жовква.

Однак виникла проблема з ділянкою дороги протяжністю 50 м на залізничному переїзді в Нововолинську. Справа в тому, що цей відрізок не потрапив у проект реконструкції автошляху, оскільки ця ділянка знаходиться у відомстві Міністерства енергетики та вугільної промисловості України і перебуває у підпорядкуванні ДП «Волиньвугілля», – повідомляє БУГ з посиланням на відділ з питань внутрішньої політики, взаємодії із ЗМІ та зв'язків з громадськістю Нововолинського міськвиконкому.

За підрахунками служби автомобільних доріг у Волинській області на ремонт згаданого відрізка дороги необхідно 400 тисяч гривень.

Попередньо це питання було предметом розмови однієї з нарад у міського голови Віктора Сапожнікова за участю в.о. обов’язки генерального директора державного підприємства «Волиньвугілля» Андрія Пилипюка та директора ДП «Волиньвантажтранс» Олександра Кондратюка. Також очільник міста скерував відповідний лист на профільного Міністра Ігоря Насалика про виділення необхідних коштів. Відповіді наразі ще не отримали.

Як повідомив заступник міського голови Володимир Рожелюк під час його сьогоднішньої розмови з керівництвом ДП «Волиньвугілля», шляхів виходу із ситуації, що склалася, ще не знайдено. Андрій Пилипюк поінформував, що ведуться перемовини із генеральним підрядником організації «Автомагістраль-Південь» про виконання ремонтних робіт у борг. Тож проблема наразі залишається.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
—— Показати IP 30 Травня 2018 19:23
Пів року роблять дорогу і тільки зрозуміли це...??? А хто підписував проектну документацію? За яку заплачені (величезні) гроші!!!
ах як жаль Показати IP 31 Травня 2018 10:53
і знову доказ що в державі керують ід*оти

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus