USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під час штурму Луцького коледжу, відбулася сутичка охоронця зі студентами

2 Грудня 2013 16:00
Зібравшися після вранішніх акцій на Театральному майдані, волинські студенти вирішили долучити до своєї акції спудеїв тих навчальних закладів, керівництво яких не відпустило молодь на мітинг, - повідомляє Волинський інформаційний портал.

Зокрема, колона чисельністю приблизно триста людей рушила до Коледжу технологій, бізнесу та права Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки.

Дорогою студенти вигукували націоналістичні гасла, співали «Волинь моя» та закликали лучан доєднуватися до мітингу. По проспекту Волі чулися вигуки «Україну – в Європу, Януковича – в…!», «Зека геть!» та інші схожі кричалки. Мітингувальників активно підтримували автомобілісти, які проїздили повз. Вони сигналили та махали руками з автівок.

Студенти закликали долучатися до протестів і школярів. Зрештою молодь підійшла під стіни КТБ СНУ, однак їх туди не впустили. Мітингувальники намагалися взяти штурмом приміщення навчального закладу, відбулася навіть сутичка з охоронцем. Проте керівники колони заявили, що це провокація, вибачилися перед адміністрацією коледжу і закликали всіх до мирних протестів.

Студентів із пар так і не відпустили, оскільки більшість із них – неповнолітні, а тому за них відповідають викладачі. Завтра ж мають ухвалити рішення про загальноміський страйк, тож долучитися до протестів зможуть всі охочі.

До слова, під час протесту до молоді приєдналася ще одна колона мітингувальників і всі разом вони повернуться на Театральний майдан. Варто зауважити, що як тільки в коледжі закінчилися заняття, студенти одразу ж долучилися до колег-мітингувальників.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Володимир Налькович Показати IP 2 Грудня 2013 16:21
Треба, щоб тисячі волинян вийшли на вулиці з палками бити мітингувальників, які проти Народного Президента Віктора Януковича. Володимир Бондар закликає бити мітингувальників, підтримати Народного Президента Віктора Януковича ! Наш Президент Народний Президент Віктор Федорович Янукович ! Бий мітингувальників, захисти Народного Президента Віктора Федоровича Януковича ! Волинянам треба їхати в Київ, щоб в Києві бити мітингувальників, і цим підтримати Народного Президента Віктора Федоровича Януковича !
Алексей до Володимир Налькович Показати IP 2 Грудня 2013 18:47
Знаю Нальковича лично , и хотя у нас разные взляды на жизнь он мне импонирует.После помаранчевой бучи работал у него в сб партии , прикрывал семью от коллег по майдану , так как они были самые большие неприятности на тот момент,. перестаньте от имени Бондаря писать всякую чушь, да он не идеал ,да властное корыто сгубило его , сам виноват , да и товарищи по цеху, надо знать с кем дружить, но повторяю , не надо писать чушь.
Сашко Показати IP 2 Грудня 2013 16:47
Якийсь дрібненький і примітивненький провокаторчик.Йди смокчи цицю в мами.....
Лучанин Показати IP 2 Грудня 2013 16:58
Дорогі адміністратори, сайту. Я розумію, що мої коментарі можливо не такі влучні, але ж все таки. Пишу втретє, якщо я не правий - виправте. Назва новини правильна????
Лапка до Лучанин Показати IP 2 Грудня 2013 17:22
У заголовку написано, що під час штурму луцького коледжу, а в тексті пояснюється якого - КТБ СНУ! Читайте уважніше! Дякую!
Юлія Показати IP 2 Грудня 2013 19:12
http://ilchenko-konst.livejournal.com/2781.html
мітингувальникам Показати IP 3 Грудня 2013 09:03
Залучайте ще тата з мамою, кицю і свою корову, але не лізьте силою з своїми дурними гаслами у коледж, де вчаться неповнолітні.
Працівник коледжу Показати IP 4 Грудня 2013 21:56
Збурили усю Луцьку дітвору. Студенти, які хочуть знань - вчаться, а от ті, яких вчитися мама з татом заставляють - на майдан рвуться. Ще й інших мало за "хібари" не хапають. Ото провокації! Помірковані студенти на них не ведуться. Спостерігаю цей процес в навчальному закладі особисто. Євромайдан - це ж справа добровільна, чи не так? А то - хто не з нами - той зрадник. А може, то все навпаки? Зраджуєте демократію, шановні...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus