USD 40.72 41.10
  • USD 40.72 41.10
  • EUR 40.70 41.20
  • PLN 10.30 10.45

Під генпрокуроркою Венедіктовою захиталося крісло, – ЗМІ

30 Вересня 2021 16:44
Офіс президента планує звільнити генеральну прокурорку Ірину Венедіктову.

Про це повідомляє Цензор.нет із посиланням на власні джерела.

«Офіс президента слідом за звільненням Разумкова збирається організувати збирання голосів для заміни генеральної прокурорки Ірини Венедіктової. Найімовірнішим кандидатом для заміни є прокурор Києва Олег Кіпер», – пише головний редактор сайту Юрій Бутусов.

Зі слів журналіста, також планують заміну голови Національного банку Кирила Шевченка. На його місце Офіс обговорює кандидатуру Тимофія Милованова – радника керівника ОП, глави Нацради з інвестицій, Наглядової ради Укроборонпрому, голови конкурсної комісії з обрання директора Бюро економічної безпеки.

Збирати підписи за відставку спікера Разумкова «слуги» збираються на виїзному засіданні в Трускавці.

Бутусов зазначив, що «слуг народу» збирають у Трускавці, щоб «заспокоїти лояльних депутатів, що чистка омине їх самих».

Верховна Рада призначила Ірину Венедіктову генеральною прокуроркою 17 березня 2020 року. Її кандидатуру пропонував президент Володимир Зеленський.

На позачергових парламентських виборах 2019-го вона була третьою в списку партії «Слуга народу». Тимчасово виконувала обов’язки директора Державного бюро розслідувань.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 30 Вересня 2021 17:36
коли в борделі не йдуть справи, то не ліжка треба переставляти, а б**** змінювати @народна мудрість
Ісса Ндойє Показати IP 30 Вересня 2021 17:42
Давно пора !!! Портнова треба призначити - тоді їм усім пісец настане !!!
Старий Показати IP 30 Вересня 2021 17:47
Досі пам'ятаю членів політбюро ЦК КПРС. І ніхто їх не міняв, як дурень карти в колоді.....
Камікадзе Показати IP 30 Вересня 2021 19:12
Там порядних людей немає. І не може бути. І нікого не шкода.
Во... Показати IP 30 Вересня 2021 22:30
Харківянка розвалила прокуратуру повністю, напризначала в області прокуроів, які навіть не пройшли атестацію, і перетворила її в закрите акціонерне товариство. А ще не втомлюється повторювати пустопорожні слова: "за наполяганням прокуратури", "за перконливою позицією прокурорів" і т.п. нісенітниці.
Над Стиром до Во... Показати IP 30 Вересня 2021 23:14
про недореформовану волинську прокуратуру просто говорити нічого путнього немає...
До Во до Во... Показати IP 2 Жовтня 2021 13:53
Напризначала Венедіктова обласних прокурорів не самостійо, а за допомогою призначених їй заступників генпрокурора, яких в свою чергу в крісла всадили впливові люди і впливові політичні сили. От Ілля Павлюк -король контрабанди на Чернівеччині , а на час виборів президента, тіньовий керівник штабу Зеленського, він дуже впливовий. Має своїх депутатів у верховній раді, яких сам туди привів, і тд. Павлюк лобіював на посаду заступника генпрокурора Мустецу, який є вихідцем з Чернівців, а той в свою чергу своїх земляків прокурорами областей напризначав, і на Волині також. Так,що не кидайте всіх каменів на одну Венедіктову.
Анонім Показати IP 30 Вересня 2021 23:06
Вона свою роботу зробила - реформу в прокуратурі звела на нуль,чоловікові допомогла на роботі в МВС,тепер він там пристроєний пенсіонер при посаді - гарна пенсія + зарплата +немала вихідна допомога в 30 тис.доларів, переважна більшість поліцейських може про таке тільки мріяти.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus