USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Під Києвом фура в’їхала у групу велосипедистів-спортсменів, є загиблі

2 Вересня 2016 08:27
Внаслідок моторошної аварії під Броварами, під час якої фура збила групу велосипедистів, загинув 12-річний хлопець. 34-річний тренер та семеро спортсменів-підлітків доставлені до лікарні, повідомляє прес-служба поліції Київської області. Тренер перебуває у найбільш тяжкому стані, у всіх інших більш-менш стабільний стан, запевнив головний лікар Броварської районної лікарні Валентин Багнюк, йдеться у сюжеті ТСН.Ніч.

"На цей час двоє тяжких залишаються у лікарні. Один був прооперований, і ще один, тренер, теж у важкому стані, у нього велика політравма, усі органи і тканини у нього постраждали.

Двох постраждалих вантажівка збила і переїхала, інші від удару порозліталися у сторони, це їх врятувало", - розповів лікар.

Автокатастрофа сталася близько 18.00 на 36-му кілометрі траси Київ-Чернігів, де спортсмени виїхали на своє щоденне тренування. Це була група спортсменів з Броварського училища, де готують спортсменів для олімпійської збірної.

У велосипедистів врізалася фура з Болгарії, за кермом якої перебував громадянин цієї країни. Згідно з попередньою інформацією їхали дві фури, за кермом яких були батьки з сином. Саме син спричинив моторошну ДТП.

Згідно з попередньою версією слідства, він заснув за кермом. У поліції повідомляють, що водієві 22 роки, він затриманий.

Обставини події з'ясовує спеціально створена комісія з представників уряду і місцевої влади.

Родичів двох постраждалих досі розшукують, оскільки, як виявилося, вони проживають на тимчасово окупованій території України і можуть ще не знати про аварію.

Прокуратура відкрила кримінальне провадження щодо наїзду вантажівки на групу велосипедистів.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus