USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Під Луцьком 16-річний водій на скутері «наїхав» на чоловіка

13 Травня 2014 08:29
Поблизу села Забороль Луцького району У суботу о 22-й годині під колесами скутера травмувався пішохід. 16-річний водій, керуючи незареєстрованим у встановленому законом порядку скутером «Хонда», здійснив наїзд на 39-річного чоловіка, жителя одного із сіл Луцького району. Про це повідомили у прес-службі волинської міліції.

Внаслідок наїзду чоловік отримав тілесні ушкодження та доставлений у Луцьку міську клінічну лікарню.

Окрім цього, близько 19-ї години 34-річний водій, керуючи автомобілем «Нісан Прімастар», рухаючись із Ковеля в напрямку Луцька, згідно з попередніми даними, заснув за кермом, внаслідок чого з’їхав у правий кювет по напрямку руху автомобіля. У результаті автопригоди чотири пасажири отримали тілесні ушкодження: 45-річний чоловік госпіталізований у Ковельську центральну районну лікарню, трьох жінок – 41, 29 та 19 років, після огляду лікарів відпустили додому.

Днем пізніше о 22-й годині в Нововолинську 29-річний водій, керуючи мотоциклом «Хонда-СВ500», рухався по правій стороні, наїхав на виступ бетонного перекриття каналізаційного колектора, втратив керування мотоциклом і впав. У результаті травмувалася 47-річна пасажирка, яка госпіталізована у реанімаційне відділення Нововолинської міської лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus