USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Під Луцьком п’яний дід на авто влетів у «КамАЗ»

12 Липня 2017 10:23
Учора, 11 липня, на автодорозі у селі Сирники Луцького району автомобіль «ЗАЗ Таврія» зіткнувся з вантажівкою «КамАЗ», повідомляє прес-служба волинської поліції.

За кермом «ЗАЗ Таврія» перебував 84-річний мешканець Луцького району. Керуючи легковиком у стані алкогольного сп'яніння, водій виїхав на смугу зустрічного руху де зіткнувся з вантажівкою «КамАЗ», під керуванням 51-річного лучанина.

Внаслідок автопригоди водій «ЗАЗу» отримав тілесні ушкодження. Його госпіталізували у відділення нейрохірургії Луцької міської лікарні.

За фактом ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що у понеділок, 10 липня, на автодорозі поблизу селища Шацьк легковик «ВАЗ 2107» врізався у кінну підводу. Внаслідок ДТП травмувався їздовий, 62-річний мешканець райцентру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
ото так Показати IP 12 Липня 2017 10:59
Ото дідуган!!! Вчіться, молоді, як у 84 потрібно жити. А дід сам був, чи з молодицею?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus