USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Під Луцьком маршрутка збила пішохода, чоловік у комі, - ЗМІ

4 Лютого 2018 17:40
У селі Липини під Луцьком маршрутка збила 65-річного пішохода. З численними переломами чоловік перебуває у реанімації. Аварія трапилась 3 лютого на вулиці Шевченка, орієнтовно о 18-19 годині, - пише Юлія Смідюк на сторінці "Теревені про Луцьк "у Фейсбуці, інформує Волиньпост.

Як повідомляє "Волинь24", жінка розповіла, що потерпілий - її дядько. Він має проблеми з ногами, тому повільно ходить. Зі слів свідків, маршрутка зачепила чоловіка дзеркалом. Проте, з огляду на травми, водій гнався на шаленій швидкості. У потерпілого - переломи грудної клітки в кількох місцях і роздроблена ліва півкуля голови. Наразі чоловік перебуває у комі. Юлія Смідюк просить відгукнутися усіх, хто був свідком аварії.

"Потерпілий знаходиться в реанімаціі, в критичному стані. Водій та слідчі не звязувалися з родиною, щоб пояснити ситуацію. Також дуже потрібні донори. Тел.0501483341", - пише жінка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus