USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Під Луцьком мотоцикліст влетів у Москвича. ВІДЕО

10 Червня 2014 09:14
ДТП трапилася 8 червня об 11 годині на повороті з села Лище, що за 15 кілометрів від Луцька, - про це йдеться на луцькій дошці.

«Водій Москвича повертав після повороту дороги, де розмітка суцільна, тобто обгін не дозволений. Відео не до кінця, направлене не туди. Як на мене, мотоцикл порушив правила обгону та можливо швидкісний режим, тому, що ці автівки виїхали з Лище і їх невдовзі обігнали дуже швидко. Не треба "літати" і проблем не буде, особливо на поворотах», - пише очевидець подій. Однак, якщо переглянути відео уважно, розмітка на місці, де трапилася ДТП, вже не суцільна.

«Дядько на Москвичі неправий - не пересвідчився у безпечності маневру. Мотоцикліст, гадаю, двічі неправий: перевищення швидкості, їзда без шолома. За швидкість не впевнений, але схоже на те», - висловлюється інший користувач дошки.

«Невеличким виправданням для совісті може бути той момент, що мотоцикліст вискочив зненацька, тобто пішов на обгін, як тільки почалась переривчаста розділювальна... Водій Москвича глянув в дзеркало - порожньо, а тільки відвів очі (не в дзеркало ж дивитись, входячи у поворот) - тут цей "смертник" вискочив... "Смертник" - бо без шолома. Але в суді це не виправдає "москвича"...», - резюмує один із користувачів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Yer Показати IP 10 Червня 2014 14:34
тут водій москвича взагалі навіть і не уключив поворота .він повинен був завчасно уключити поворот і переконатись в тому що дозволений маневр , а як биб це автомобіль який везе насобі 40т тоді з цього москвича тільки б залишився металолом!!!!
санчо Показати IP 10 Червня 2014 22:07
водій москаля порушив правила .а що з мотоциклістом,
Юля до санчо Показати IP 13 Червня 2014 11:36
Це мій однокланик він лежав 2 дні у комі позавчьора ввечері вийшов з неї у нього 2 поломані ноги та рука а також черепно-мозкова травма. На разі йому зробили 2 операції.
Максим Показати IP 14 Червня 2014 10:35
У мотоцикліста був шолом але він під час удару розламався чи вилетів..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus