USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Під Луцьком підприємець на Jeep вдруге за рік попався на п’яному водінні: суд позбавив його прав

22 Липня 2023 16:17
В обласному центрі Волині судили підприємця, який вдруге протягом року перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Чоловік змушений буде заплатити 34 тисячі штрафу, також він три рки не зможе кермувати авто.

Відповідну постанову ухвалив Луцький міськрайонний суд.

Правопорушення трапилося у селі Струмівка на вулиці Рівненській 19 квітня. Як йдеться у протоколі, керманич Jeep Patriot Микола Г. керував авто з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Проте від проходження огляду у встановленому законом порядку чоловік відмовився.

Читати ще: Вирішував робочі питання зі знайомою: у Луцьку водій Jeep, який пив коньяк в авто, заперечував вину на суді

Своїми діями він вчинив правопорушення передбачене ч.2 ст.130 КУпАП, тобто керував авто в стані сп’яніння вдруге протягом року.

На розгляд справи правопорушник, який є підприємцем, не з’явився. Оскільки докази підтвердили вину Миколи Г., то суд оштрафував його на 34 тисячі гривень та на три роки позбавив його водійського посвідчення.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Василь Показати IP 22 Липня 2023 18:26
В Литві забирають авто за п"яне водіння.а в нас видно депутатів "під мухою" хватає.тому і не приймають рішення про конфіскацію.
скептик Показати IP 22 Липня 2023 21:54
а джипа на фронт слабо ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus