USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Під Луцьком влаштували картинг на льоду

24 Січня 2016 18:57
Ігри на свіжому повітрі – саме те, що потрібно малечі. А якщо це не просто гра, а відкрите тренування на замерзлому озері в 11-ти градусний мороз й на машинах – це справжня забава для всієї сімʼї.

Відкриті тренувальні збори з картингу відбулися вчора, 23 січня, у селі Прилуцьке.

Президент Федерації картингу Волинської області Сергій Ковальчук розповідає, що відкриті тренувальні збори вдалося організувати за сприяння Луцького спортивно-технічного клубу «Волинь-Карт» та автоклубу інвалідів«Поршень».
«Ми залучили людей і спонсорів до цього дійства. Тут ми зазвичай розважаємося, тренуємося. Торік у мене було до 40 вихованців. Діти брали участь і в професійних змаганнях у Кам’янці-Подільському, де здобули абсолютні перемоги. А наприкінці року шестеро моїх вихованців віком від 6 до 23-х років виконали нормативи й отримали звання «кандидат у майстри спорту», - розповів Сергій Ковальчук.
Та додав, що цього року планує не втрачати позиції. Втім, наголошує президент Федерації картингу Волинської області Сергій Ковальчук, що усе залежить від фінансування.

До слова, кожна з машин, що була задіяна в зборах, вартує від тисячі доларів.

Нагадаємо, волинські картингісти стали чемпіонами України з картингу – на змаганнях у Києві автоспортсмени зайняли 11 призових місць.

Засновник інвалідного автоклубу «Поршень» Валентин Шабунін каже, що клуб активно займається переобладнанням автомобілів для інвалідів, а також бере участь у авторалі інвалідів й тому не лишилися осторонь цих тренувань та допомогли спортсменам.

«Сьогодні ми вже є неодноразовими чемпіонами авторалі для інвалідів в Україні, також бували і на міжнародних змаганнях. Окрім власної любові до машин, ми намагаємося підтримувати автоспорт на Волині. Нещодавно до нас звернувся Сергій Ковальчук та розповів, що потрібно провести тренування і змагання, але у нього немає для цього фінансової можливості. Завдяки небайдужим людям вдалося йому допомогти», - каже пан Валентин.
Нагадаємо, автоклуб для інвалідів відкрили 12 листопада 2014 року.

Організатори змагань дякують за підтримку Громадському формуванню «Варта порядку», яке надало паливо для змагань, зокрема голові правління формування Олександру Тиводару, також висловлюють подяку екс-заступнику голови Волинської обласної ради Юрію Лобачу, Олексію Поповичу, Сергію Приступі.
Довідково:

Луцький спортивно-технічний клуб «Волинь-Карт» заснували в березні 1998 року дворазовим чемпіоном України з картингу Ігорем Ковальчуком. СТК «Волинь Карт» є структурним підрозділом Федерації картингу України. Клуб сприяє розвитку картингового спорту у Луцьку, маючи для цього досвід, знання, практику і технічну базу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Лучанка Показати IP 24 Січня 2016 21:20
Воно дійсно ПОВНІСТЮ замерзло???? Хто відповідав за безпеку дітей???
Ковальчук Ігор до Лучанка Показати IP 25 Січня 2016 10:51
...я відповідав ....я , як організатор , вже з 1988 року проводжу подібні заходи і підписуюсь під документами ....
Олександр Волянюк Показати IP 25 Січня 2016 14:44
Захід був дійсно чудовий.
Лучанка Показати IP 25 Січня 2016 15:11
це добре)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus