USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Під Радою розганяють акцію автомобілістів

7 Вересня 2017 15:48
Правоохоронці відтіснили акцію власників автомобілів з єврономерами, яка з ранку 6 вересня проходила під Верховною Радою.

"Ми щойно стали свідками того, як під стінами парламенту пішла команда з боку силового блоку – і національна гвардія України, поліція почала відтісняти пікетувальників, активістів громадських організацій, які прийшли на свою мирну акцію протесту", - сказав представник міжфракційного об’єднання "Укроп" Тарас Батенко в ефірі каналу "Рада", пише Українська правда.

Він уточнив, що в пікетувальників забрали бочки.
"Відтіснили пікетувальників, почали оточувати у кільце. Я так розумію почалися потасовки, почали кидати петарди. Це все сумно спостерігати, коли влада діє в такий спосіб, не бачачи іншого методу діалогу, крім силового методу боротьби з громадськими активістами", - додав Батенко.
Водночас прес-секретар поліції Києва Оксана Блищик в коментарі "Українській правді" повідомила, що мітингарі намагалися підпалити біля парламенту шини.

"Активісти принесли шини і запальну суміш. Правоохоронці їх попередили, але вони не послухали. Поліція запобігла підпалу. Акція далі триває", - сказала вона.
Нагадаємо, 6 вересня у Києві відбувся марш "євроблях" під Радою. Власники автомобілів з іноземними номерами вимагали змінити порядок розмитнення імпортних авто та оголосили безстрокову акцію під ВР.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 42
Джавдед Показати IP 7 Вересня 2017 16:09
Нарешті влада повела себе правильно у відношенні бляхатих
123 до Джавдед Показати IP 7 Вересня 2017 16:22
Понабирали напівлегального металолома, і права качають, і РЕЖИСЕРИ В НИХ НЕПОГАНІ, І ПІДІГРІВ. А давайте спочатку наберемо мільйонних кредит і позик у банках, а коли час віддавати, - всі під Раду, мітингувати і щось палити, типа амністію нам і списання...
222 до 123 Показати IP 7 Вересня 2017 18:20
До чого тут слово металолом? Цей металолом рубежу 2000-их років дасть фору нашим "сучасним" ланосам і вазам. Якщо вибирати між наприклад ауді 2000 року та ланосом 2017 я би однозначно вибрав би ауді. Мені здається тут пояснення зайве. Люди не "права качають", а всього-на-всього вимагають таких же ставок розмитнення як і в європейських країнах. Люди замість того, щоб державі заплатити 900-1000 дол. за розмитнення, мусять ці гроші платити посередникам, які організовують загін на Україну. І приклад з кредитом тут недоречний.
Марина до Джавдед Показати IP 7 Вересня 2017 18:42
Я таки думаю, дякуючи цьому проваленому мітингу, мито та акцизи на авто знижать та підуть на інші невеличкі поступки, типу відстрочки розмитнення. Згадалося, як у 90-91 рр, коли Україна виборювала незалежність, я була в числі "за" і мене вважали порушником закону навіть сусіди. А тепер вони одягли вишиванки та "кланяються" мені, особливо коли гроші потрібні. Зараз ситуація подібна. А тролі забудуть цей мітинг та через рік будуть дякувати Пороху за доступні авто з Європи... Вдумайтесь, вимоги протестувальників були за прийняття змін до законів , проти переслідування таких авто, і головне - за доступне розмитнення !!! Чому радієте, холопи ?
Олег Показати IP 7 Вересня 2017 16:13
Па-па халявщики розмитнювати треба ,а не диркі в законодавстві шукати. Я бл@ як 12-ти річного жигуля на себе торік поставив то з мене субсидію зняли і перерахували старі платіжки . А тут офіційно безробітні диваки враз стали утисненими в правах.
я до Олег Показати IP 7 Вересня 2017 16:48
Безробітні ? Можливо є такі , але у мене сімейний бізнес (виробництво). Маю бус для роботи на укрреєстрації та легковик для вирішення адмін. питань на литовських . З придбанням останього я прийняла офіційно на роботу додатково два чоловіки .Я кожен місяць сплачую в бюджет більше 5000 грн ! Крім того , заправляюсь щомісяця мінімум на 2000 грн ! Обслуговуюсь на наших СТО, купую запчастини в Україні. Відповідно ті, хто надає мені послуги, теж платять податки в казну.То яке Ви маєте право називати мене безробітною, тим більше у мене 20 років офіційного стажу ?
123 до я Показати IP 7 Вересня 2017 17:29
а підвищення пенсії ви хочете? а медицину кращу? от якби ті всі, хто їздить на так званих бляхах діяли згідно закону, то уявляєте скільки грошей могло б надійти до бюджету!? зайняли усі паркомісця в дворах -нема де авто поставити, повітря бруднюще (бо авто явно не з нових)
Я до 123 Показати IP 7 Вересня 2017 18:15
Я думала про пенсію, коли платила в пенсійний фонд 20 років немалі гроші - працювала на фабриці не простим робітником і зараз на Бога надіюсь та сама не плошаю .Медициною давно користуюсь приватною так як наша селищна "типу безкоштовна" чуть мене на той світ не відправила. А може краще будете протестувати проти зарплати в конвертах, проти пяних мажорів на бентлі, проти інших неплатників податків :будівельники, перукарі, продавці на сайтах, власників с/г техніки , що надають послуги , не зареєстровані як підприємці .Всі вони разом стиановлять куди більшу економічну загрозу як власники на єврономерах. Ааааа, то ще й у Луцьку см*рдить через євробляхи, з Вами все ясно ))
222 до 123 Показати IP 7 Вересня 2017 18:32
Ви щось напевно не розумієте. Гроші для казни не таким чином потрібно шукати. В тому то й справа що якщо постане питання про розмитнення цих авто то абсолютна більшість не зробить цього за теперішніми ставками, ті хто їх завезли не будуть таку дурницю робити. Тому ні про яке поповнення казни не може йти мова якщо іноземні машини заставлять розмитнювати за поточними митними правилами. Інша ситуація могла би бути якби ввели ставки розмитнення як в Європі. Тоді всі запросто би розмитнили і не платили посередникам. Загнати машину умовно 1000 дол. судячи з пропозицій з інтернету. Таких машин декілька сот тисяч в Україні. От це було би поповнення казни, а не те що ви пишете. А про повітря бруднюще це взагалі коментар не туди. Ви хочете сказати що повітря із наприклад 2000 року ауді брудніше аніж із 2000 року жигуля чи ланоса? Взяв таке порівняння бо за 3000 дол. можна взяти або іноземну ауді цього року або ланоса того ж таки року але на укр. номерах. Не пишіть таких дурниць.
паша до 123 Показати IP 7 Вересня 2017 20:03
Гроші з бюджету як ПІ так і будуть ПІ а те що розтаможеш, заплатеш, значить якомусь дипутату допоміг... копійочку в карманчик пригрузив. Ось так буде підніматись будь що за державні гроші. Дипутати мають гроші бо у їх зарплати по 20 000 -50 000грн. то можна позволити і на укр реєстрації, а коли мінімальна 3000 а наруки дають 2500 а той взагалі 2200 то яка нах... машина на укр. там на жигуля копійку потрібно півтора а то і два роки збирати. Такщо нєх..р. ля-ля про бідну казну і великі пенсії які люди не получають через наші машини бо ми не розмитнюєм.
Саша до паша Показати IP 7 Вересня 2017 23:55
Правильно, хватить заганяти в країну мотлох литовсько польський
7997. до Олег Показати IP 7 Вересня 2017 17:34
Бара# ти Олег
Зверь до Олег Показати IP 9 Вересня 2017 10:04
Так скажы спасибо всей той пи....доте которая сидит в ВР и принемает законы такие что бы очередной раз простых людей натянуть очередной раз на ствол а самим не чего не делать а лаве пускай оекой течет в карманы к ним,а наш всеми уважаемый Петр Алексеевич как последний лох идет на поводу своих куповей и партнеров по бизнесу и ущемляет простой люд с растоможкой и еврономерами так как у них процент поыбыли упал в кормане,и очередной раз рассказывать людям что мы сделали и мы идем в Европу,а мы Европе нужны с бандой барыг и воров. которые находясь на государственных постах имеют свой бизнес что бы капусту ,государственную отмыть,.Уважаемые руководители страны хватит Вам думать о себе и создавать законы для себя любимым,подумайте о простых людях что бы они начали жить по Европейски.
Українець Показати IP 7 Вересня 2017 16:13
Цирк. Би?лота на бурштині піднялась покупляла ліваків і ще права качають
Йошти ж до Українець Показати IP 7 Вересня 2017 16:38
Наступні під радою, - копачі бурштину, потім шахтарі з копанок, потім наркоторговці, потім браконєьри, потім ті хто ліси в Карпатах та Поліссі вирізає, потім ще якісь "кідали і разваділи"...
Марина до Йошти ж до Йошти ж Показати IP 7 Вересня 2017 16:51
Сумніваюсь, наші депутати, урядовці та мєнти не підуть мітингувати , ги-ги
Йошти ж до Марина до Йошти ж Показати IP 7 Вересня 2017 17:10
Піде безмозглий плебс, якому кинуть кость з барського стола, у вигляді можливості нелегально копнути, дерево зрізати, риби зловити, - їх і використають, бо люди думати не хочуть, а йдуть найпростішим шляхом.
Юрій до Йошти ж Показати IP 7 Вересня 2017 18:27
З Ваших слів роблю висновок що "безмозглий плебс" зараз у безсмертній сотні ? Вони теж страйкували , хоча мали противників .
Йошти ж до Юрій Показати IP 7 Вересня 2017 18:41
З вашої репліки, роблю висновок що ви саме і є той безмозглий плебс про який я говорю, бо у вас не хватає звивин у голові, що б відрізнити Патріотів з Небесної Сотні від недолугих перекупщиків, гонщиків і халявщиків, які нагнали металолому з ЄС в порушення Закону, а тепер мітингують що б їм це простили. Перші мітингували за майбутнє України, другі за свої мізенрні, шкурні інтереси, та за зняття з себе відповідальності. І МОЯ ВАМ ПОРАДА, ПЕРШ НІ Ж ЩОСЬ НАПИСАТИ ЧИ СКАЗАТИ, - ПОДУМАЙТЕ ДВІЧЧІ.
Я до Українець Показати IP 7 Вересня 2017 16:55
Повір, ті, хто копає бурштин, на єврономерах не купують, хіба що якийсь не фортовий копач, поїдь подивись по селах поліських ,на чому їздять та де живуть, якщо пустять смотрящі )
Женя Показати IP 7 Вересня 2017 16:15
чим Порох зараз кращий за Яника який дав вказівку побити студентів у 2013? Його і Кононенка жде Ростов
Йошти ж Показати IP 7 Вересня 2017 16:15
Давайте відверто, - РОЗГАНЯТИ НЕ БУЛО ПОТРЕБИ, А ТИМ БІЛЬШ ТАКИМИ МЕТОДАМИ. Але з другої сторони, є закон, що чітко передбачає, - перебування авто на транзитних номерах в Україні - 10 днів, без комерційного використання. Продаж такого авто незаконний, ані громадянину України, а ні іноземцю. Іноземці також ввозять авто на транзитних номерах для власного використання, стороком 1 рік, без права продажу. Якщо хочеш щось інше - розмитнюй, як і всі. А що хочуть протестувальники ??? - виключно преференцій для себе, після того як вони порушили і порушують закон, і зміну закону під себе. А ЦЕ ВЖЕ ВЗАГАЛІ НІ В ЯКІ ВОРОТА...
kek до Йошти ж Показати IP 7 Вересня 2017 16:32
я от підтримую заборону таких автомобілів в Україні, але й підтримую вимогу зробити нормальне розмитнення. просто наш вельмишановний пан президент і його світа ніколи не жили на зарплату в 6000 тисяч, і не доводилось кожен день на роботу на маршрутках добиратись. пару раз би так проїхався з бабульками з дач, то швиденько б мито зменшив.
ОА Показати IP 7 Вересня 2017 16:19
джавдед ти деб**!!!
Джавдед до ОА Показати IP 7 Вересня 2017 16:31
Скажіть мені це в очі. Місце зустрічі назначаю я
Кіндрат Панасович до Показати IP 7 Вересня 2017 16:21
трясця вашої матері! У вас всіх замість мозку одна бляха з шоколадом! Деге?ерати...
ігор Показати IP 7 Вересня 2017 17:00
на жаль на сьогодні інтернет тролі без роботи сидіти не будуть. Вітаю вас на сайті ))) успіху вам у вашій роботі бажаю, якщо перекваліфікуєть у правильному напрямку. Можете і мене зараз потролити, це ж ваша робота ))) Дозволяю !
водій до Олега жигул Показати IP 7 Вересня 2017 17:06
Олег як що тобі більше до вподоби їздити на жигулях,а ніж іномарці це твій вибір. Чьому ви подивіться відео з розмитненям запорожця у Польщі 250$ всього навсього, а щоб його розмитнити назад в Україні так 2000$. Це все зроблено для того щоб люди купувати мотлох який виробляється в Україні, і який 100% не підходить не під які Євро5 , а по друге не проходить по безпеці на дорозі. Що Вам всім решті заважає так само поїхати і курити авто в Європі, і ви тоді відчуєте різницю, як Держава на вас нагріває руку, коли ви сплачуєте мега велики податки на розмитнення.
Chili Показати IP 7 Вересня 2017 17:09
Я в шоці!порох,що страх втратив?нехай їздять на жигулях модернових українських! це початок його кінця, нічого собі!а мусорня вже одна раз розганяла народ..., дорозганялася, цій гірше буде!
777 Показати IP 7 Вересня 2017 17:25
Цікаво - чому прихильники незаконних авто вважають, що їх опоненти їздять на ЗАЗах і ВАЗах?
Марина до 777 Показати IP 7 Вересня 2017 18:18
не тільки зази, але деякі писаки самі писали в коментарях, виберіть рубрику "авто" і самі переконаєтесь
777 до Марина Показати IP 7 Вересня 2017 20:50
Ви закидаєте мені мій коментар про те, що в мене був ЗАЗ? І що Вас так бентежить? Так - заробив на комбайні ще у 88-му. Купив в комісійному. Що тут кримінального? Саме завдяки ЗАЗу навчився їздити. І гальмування по ожеледиці без АБС, і робота коробкою при їзді по спусках, і конструкцію автомобіля вивчив - що дуже сильно значить для розуміння поведінки автомобіля в різноманітних дорожніх умовах. Зараз маю 5-ти літровий мерседес і ще пару маломірок. Але саме завдяки зазівській школі розумієш, як поведе себе машина в тій чи іншій ситуації і як керувати машиною безпечно для себе і оточуючих. Та кількість ДТП, яку ми маємо, вказує на те, що наші люди взагалі не розуміють, що таке автомобіль. Примочоки типу АБС чи ЄСПі покликані підправити помилки водія, а не виконати за нього його роботу. АБС у мене спрацьовує тоді, коли я захочу. От такий я "писака"
Марина до 777 Показати IP 8 Вересня 2017 10:41
У Ваших словах є правда. Саме тому я казала сину, який здавав в Києві на права, щоб вибирав на навчання нашу механіку. Але користуватись нею ...Ні. А от я свій перший китайський грузовичок , який розвалився не проїздивши 8 років, брала у салоні в кредит років надцять назад. Коштував 38 тис, в результаті вартість склала 54 тис. Це нормально ? Краще б я за ті гроші б/у купила, їздила б до цієї пори.
Тарас Показати IP 7 Вересня 2017 18:31
Хай водії на укр номерах теж вийдуть під раду, з вимогою усунути даних порушників закону, щоб далі спокійно їздити по чудових дорогах на *аносі за 5000$ чи на жигулях за 2000$ , дихати чистішим повітрям (без тих бляхарів) , отримувати достойну пенсію та медицину, які за ці роки митних відрахувань у бюджет стали європейського рівня. Тому що нам не потрібний той євромотлох 2000х років, у нас є власний автопром, ним і пишаємось !
нУ ТИ Й тАРАС до Тарас Показати IP 7 Вересня 2017 18:46
А давайте так, нехай завтра під раду, слідом за бляхарями-гонщиками вийдуть бурштинокопачі, шахтарі з копанок, браконєри-лісоруби, а потім наркоторговці, І ЇМ ПОДІБНІ . А фулі, вони теж хочуть В ОБХІД ЗАКОНУ халяви, нічого не платити, і не відповідати за свої дії!!!
Тарас до нУ ТИ Й тАРАС Показати IP 7 Вересня 2017 19:10
В них слоган "давайте не платити!"? Тобто ти проти нормальних, прийнятних цін на розмитнення авто? За те щоб все залишалось як є ?
123 до Тарас Показати IP 8 Вересня 2017 08:38
В них саме перша вимога, - НЕ ПЛАТИТИ ТОГО, ЩО ЗАРАЗ ВСТАНОВЛЕНО ЗАКОНОМ!
Влад Показати IP 8 Вересня 2017 10:16
Я вшоці, скільки ботів найняли для підгаджування коментів, я за доступне авто, за адекватне розмитнення, проти хламу ссср який в нас коштує як нормальна безпечна ауді
Я до Влад Показати IP 8 Вересня 2017 11:38
Я не бот,машини не маю,просто немає необхідності,не хочу не дешеву,не дорогу,скажіть,чому я маю дихати грязним повітрям,в той час,як всі хто хоче,чи не хоче купує той металобрухт?Моя думка така,хочеш їздити плати гроші!!!Бо бомжі скоро будуть на бляхах їздити і стати не буде де,має бути якась закономірність,а не хаос.
!!!! Показати IP 8 Вересня 2017 10:33
Скажіть Шановні Бляхофоби, чому коли Порох виводить надприбутки отриманні від задорого впареного мені ВАЗа під маркою Богданчик сліпим трастом в Офшор, то це законно, а коли мій сусід по сірій схемі їздить Мерсом -- то Ваша Жаба згадує про пенсії. Чому коли Роня Ахметов і Фіма Звягільський продає Вам Вугілля по Ротердам хрест а Ваші гроші на Кіпр -- то це Вам добре, а коли якийсь полішук знайде в себе біля хати камінець, продасть його і за ці гроші скинутся і побудують в своєму селі дорогу і церкву-- то Ваша Жаба кричить "злодії". Вами дуже легко управляти -- треба тільки мівіну і ФАС. Коли вже Ви думати будете???
Ну ну до !!!! Показати IP 8 Вересня 2017 14:18
Шановний гонщик, якщо хтось *ідарас, то ЩО І ВИ одразу *ідарасом станете, бо бачите одному можна, то чому й вам ні ? Одні крадуть по крупному, ну то й давайте ми почнем, по середньому, чи по маленькому. А потім ще й на церкву скинемось, да малими дітками поприкриваїмось ... То ми напевно ж святі і праведні ... У ВАС СКАЛІЧЕНА ЛОГІКА, І СКАЛІЧЕНА ВОНА НАМАГАННЯМ ЩОСЬ ВКРАСТИ І СХАЛЯВИТИ, А НАСПРАВДІ ЯК БИ ВИ НЕ КРАЛИ, ВИ ОДНАКОВІ КРАДУНИ, ХОЧ ПО КРУПНОМУ, ХОЧ ПО ДРІБНОТІ.
!!!! до Ну ну Показати IP 8 Вересня 2017 16:14
Так люди стоять за те, шоб КРАСТИ, а закон прийняти який реально дозволить купити переважній більшості автомобіль за чесну ціну . А влада відстоює свої інтереси, створюючи умови неринкового(попит-пропозиція) ціноутворення на свої автомобілі. І надходження в бюджет, якими вони приериваються, тут ні до чого (візьміть калькулятор і перерахуйте). З НАС БЕРУТЬ ПОДАТКИ, взамін не дають НІЧОГО (мабуть за винятком освіти ) Медицина--Платна, буде ще більше після Реформи, Пенсія -- насмішка над батьками. Армія, ніби була 200 тис, а як сталася війна -- хлопців із сіл намобілізували 70 тис, а де 200 тис поділися, може тільки на папері були??? Мені просто цікаво. А ВОНИ І ДАЛІ НАС ДІЛЯТЬ, НАЛАШТОВУЮТЬ ОДИН ПРОТИ ОДНОГО І РОБЛЯТЬ ЩО ХОЧУТЬ. До речі -- коли надумаєш міняти авто, то знову їм 2--2,5 тис зелених покладеш у кишеню у вигляді завищеної ціни. Знайди статистику скільки коштував Польський Ланос у Польщі і Український в Україні.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus