USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Під Шахтарськом зникли українські військові

6 Серпня 2014 13:46
Наразі 11 військових вважаються зниклими безвісти.

Про це під час брифінгу в середу повідомив речник Інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко, - інформує Українська правда.

На запитання, скільки військових сьогодні вважаються зниклими безвісти, Лисенко сказав: "У нас є цифра щодо 11 чоловік (зниклих – УП) під Шахтарськом".

Він додав, що їхня доля досі лишається невідомою.

"Проте і терористи не кажуть, що вони в полоні. Немає таких даних", - сказав Лисенко.

Як відомо, 31 липня - 1 серпня під Шахтарськом стався бій. Бойовики обстріляли із мінометів колону українських військових.

1 серпня Лисенко повідомляв: "10 військовослужбовців загинули, 13 - отримали поранення, 11 поки що не зрозуміло де знаходяться".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Андрію Лисенку Показати IP 6 Серпня 2014 14:38
Так шукайте хлопців! Тільки патякати вмієте. Розкажіть, скількох убитих Українських хлопців ви залишаєте на полі бою? Не соромно вам за ваше боягузство?
Надоїло Показати IP 6 Серпня 2014 14:40
Цей Лисенко взагалі як попка - нічого ніколи не знає. То не виходь на прес-конференцію взагалі, незнайку.
волинь Показати IP 6 Серпня 2014 17:01
диво-дивне...їхала колона 10 загиблих . 13 поранених. а 11 зникли! просто розчинились у повітрі!!!! скільки можна приховувати реальну чисельність загиблих ?так і скажить що їх тіла порозривало на шматки. а не знову зрадниками робите як тих "добровольців" з 51бригади . не можливо слухати константацію з його вуст - росіяйни обстрілюють - і що довго ви будете за цим спостерігати ? чому у відповідь боїтесь їх обстріляти - вже ж триває війна!!! чому литвин не відповідає за дирявий кордон ? скільки треба ще смертей простих хлопців ? нехай депутати і чиновники всіх рівнів відправляються "добровольцями" на схід!!!!!!!!!!
Анонім до волинь Показати IP 6 Серпня 2014 17:28
Колонна ехала на 30 единицах бронетехники, которая была полностью уничтожена.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus