USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під вигуки «браво, маестро!»: у центрі Луцька співав неймовірний Василь Зінкевич. Фото. Відео

12 Вересня 2020 15:00
З нагоди 935-річчя міста Луцька на Театральному майдані для лучан разом з Волинським народним хором співав народний артист України, Герой України, почесний громадянин Луцька Василь Зінкевич. Лучани заворожено слухали голос неймовірного виконавця, щедро обдарували його оваціями і квітами та довго не відпускали зі сцени.

Розпочав свій виступ артист піснею «Розквітай, моя Волинь», яку виконав разом із Волинським академічним хором.

«Цей простір (Волинь, – ВН) народив для України славних вояків, які захищають Україну. Саме Волинь народила справжніх захисників країни. А Лучеськ – це не просто позначка на карті світу. Лучеськ – то особистість, увінчана благородними лучанами, творчими і мистецькими здобутками. Той, хто вперше бачить Лучеськ, він в нього закохується – щось є в ньому таке», – привітав Луцьк та лучан Василь Іванович зі сцени, та виконав композицію «Музика».
У виконанні геніального артиста прозвучали найвідоміші українські естрадні хіти, публіка зустріла їх щирими оваціями та вигуками «браво, маестро!».
Василь Зінкевич щиро подякував за таку теплу зустріч та порівняв луцьку публіку зі слухачами знаменитого міланського оперного театру «Ла Скала», які так само активно реагують на високі ноти, які звучать зі сцени.

Насамкінець виступу неймовірного артиста, почесного громадянина Луцька привітав від імені всієї громади виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, подякував за прекрасний виступ та чудове свято, яке Василь Зінкевич подарував лучанам та вручив йому відзнаку.
А Василь Іванович, своєю чергою, подякував за підтримку місту, а особливо – раднику міського голови Ігорю Поліщуку, якого запросив на сцену.
«Місто не лише не байдуже до нашої філармонії. Це є великий симпатик, друг. Тут ще не вистачає нам пана Ігоря (Поліщука, – ВН), майбутнього господаря міста Луцька. Пане Ігорю, ваші слова ніколи не розходяться з ділом. І волинський гоноровий хор аплодує вам за те, що ви так підтримуєте нашу філармонію.

Ця молода людина – він не просто не байдужий до України. Ці оплески підтримують і лучани, це – наш майбутній міський голова. Служіть Україні та Лучеську. Ми раді, що такі молоді патріоти будуть брати кермо славного міста!», – зазначив Василь Зінкевич.

Ігор Поліщук подякував за такі слова підтримки та за творчість Василя Зінкевича, яка увійшла до золотого фонду української музики.
«Тут така атмосфера і енергетика. Спостерігаю збоку і бачу, з якою душею люди слухають вашу творчість. Я вам щиро вдячний, сподіваюсь що ще багато разів зустрінемось з вами на цій площі», – поділився емоціями Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Лучанин Показати IP 12 Вересня 2020 15:34
Вітаю зі святом, але, але, ...є ж питання !
Вася Показати IP 13 Вересня 2020 08:54
Блін, мєстний Пол Маккартні.
Невася до Вася Показати IP 14 Вересня 2020 23:36
Вася, ти таке і'мя знаєш? Ай, молодець!
нинель Показати IP 13 Вересня 2020 10:23
Господи, сохрани украинского соловья, гения, честного , преданного патриота своей Украины, дай ему долгие годы здравия, он заслужил это своим неповторимым голосом, песнями, жизненной дорогой. Здоровья на многие лета.
Поплавський ! Показати IP 13 Вересня 2020 15:21
Мій "Юний орел" плаче!
Лицар Показати IP 26 Жовтня 2020 01:39
Золотий голос України житиме вічно! Наш маестро справжній! Якби ж усі українці почерпнули хоча б частинку щирої любові душі цього великого сина України! Нехай Господь ще довго-довго-довго благословляє його шляхетну працю на благо рідної неньки!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus