USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку з нагоди професійного свята відзначили медичних працівників

27 Липня 2023 18:51
Раніше українських медиків вітали в третю неділю червня. Але, починаючи з 2023 року, згідно з Указом Президента, дата святкування змінилася. І відтепер День медиків в нашій державі відзначають 27 липня.

З цієї нагоди Луцький міський голова Ігор Поліщук та заступник міського голови Ірина Чебелюк зустрілися з працівниками сфери охорони здоров’я територіальної громади.

Міський голова подякував представникам найгуманнішої професії за їхню працю, відзначивши насамперед високий професіоналізм та людяне ставлення до пацієнтів.
Читата ще: Міський голова Ігор Поліщук вручив посмертні нагороди рідним загиблих на війні жителів Луцької громади

«Особливі слова вдячності тим медикам, які працюють з нашими військовими, а також тим, хто зараз у зоні бойових дій рятує наших бійців, – продовжив Ігор Поліщук. – Можемо заслужено гордитися професіоналізмом нашої медичної спільноти І, звичайно, докладемо максимум зусиль, щоб якомога кращими були наші лікувальні заклади, щоб людям було приємніше в них працювати, а пацієнтам лікуватися».
Читати ще: Міський голова Ігор Поліщук зустрівся зі звільненими з полону лучанами

Під час урочистості, що відбулася в Луцькій міській раді, міський голова вручив відзнаки кращим медпрацівникам громади. За сумлінну працю, вагомий особистий внесок у розвиток охорони здоров’я та високий професіоналізм Почесними грамотами та Подяками міського голови відзначено окремих фахівців та колективи комунальних медичних закладів.
Нагадаємо, що в Луцькій міській територіальній громаді функціонує 5 комунальних медичних закладів, в яких працює близько 2000 осіб. З них 800 – лікарі, решта – медичні сестри, лаборанти, санітарні працівники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus