USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.88

Під прицілом луцьких чиновників опинився ще один парк. ВІДЕО

3 Жовтня 2008 12:25
Не дивлячись на дощ, прибирання парку культури та відпочинку імені 900-річчя міста Луцька відбулось у визначений день. Навіть несприятливі погодні умови не завадили наводити лад біля річки Сапалаївки працівникам Луцької міськради, – повідомляє 3 жовтня репортер «Волинських Новин».
Як розповів начальник відділу екології Луцької міськради Борис Сорока, сьогодні до робіт вдалось залучити близько вісімнадцяти організацій. Серед робітників представники обласного архіву, КП «Зелене господарство», луцького «Водоканалу», Луцької міської ради та інших установ.
Провідний спеціаліст відділу соціальних виплат Луцької міськради Матвійчик Іван із задоволенням взяв участь у акції «Чистий двір, вулиця, місто – чиста Україна», зокрема у прибиранні парку: «Думаю, що то хороша акція. Якби таких побільше, то наше місто було б красивіше, чистіше і екологічно-чисте, не забруднене».
Також планували залучити школи та вузи, однак на перешкоді став дощ. Тому школярі та студенти, за словами Бориса Сороки, трудитимуться на благо міста та його зеленого осередку 8 жовтня.
Довідково:
Раніше луцькі чиновники прибирали парку культури і відпочинку імені Лесі Українки
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонімка Показати IP 4 Жовтня 2008 09:26
Чисто - не там, де прибирають, а там, де НЕ СМІТЯТЬ!!!!!!!!!!
АндрійКо Показати IP 4 Жовтня 2008 12:08
Вигнали "клєрків"... А де ж заступники мера, сам мер. Слабо?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus