USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Підлітки пограбували 90-річну пенсіонерку

21 Червня 2012 17:28
Молодик та троє підлітків на Волині нахабно та цинічно пограбували 90-річну пенсіонерку. Грошей так і не отримали, натомість отримали кримінальну справу.

Про це повідомляє СЗГ УМВС у Волинській області.

По допомогу до правоохоронців звернулася 90-річна пенсіонерка. Бабця повідомила, що троє молодиків та юнка її обікрали.

Міліціонери встановили, що до скоєння злочину причетний 19-річний місцевий мешканець. Утім, під час перевірки вдалося з’ясувати, що того вечора разом із ним були ще троє – 16-річний і 14-річний хлопці та 15-річна.

Опісля вживання спиртного молодь вирішила пограбувати стареньку бабусю, адже знали, що вона проживає сама.

З цією метою зловмисники вчотирьох вирушили до помешкання жінки. Молоді люди вибили вхідні двері і зайшли до господи. Знайшовши власницю будинку, місцеві «рекетири» накинули їй на голову покривало і почали вимагати гроші.

Однак пенсіонерка грабіжників не злякалася, тож грошей вони не отримали, оскільки старенька їм нічого не розповіла. Зрештою, грабіжники викрали у бабусі ювілейні медалі та цукерки.

Але вже наступного дня зловмисники давали покази у міліції. Наразі за цим фактом порушили карну справу за ознаками злочину, передбаченого частиною 3 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.

Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus