USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

«Підло і цинічно атакували»: у Миколаєві ворожа ракета потрапила в казарму, де спали солдати

7 Березня 2022 21:36
У Миколаєві під час обстрілу ракета потрапила до казарми, де спали солдати. Вісім людей загинули, вісім зникли безвісти, 19 отримали поранення.

Про це у відеозверненні повідомив губернатор Миколаївської ОДА Віталій Кім.

«Сьогодні о 5:15 ранку зас*анці атакували наше місто. Підло і цинічно, коли люди спали. Крилата ракета «Калібр» прилетіла в 79 бригаду. Солдати у казармі просто спали. Підсумовуючи події за день, маємо вісім двохсотих, вісім тих, що зникли безвісти, 19 поранених. По цивільних ще збираємо дані. Рідкісні зас*анці, і ми їм повернемо це неймовірне зло», – зазначив посадовець.

Натомість він наголосив, що сьогодні, 7 березня, українські військові героїчно відбили бій окупанта.

«Ворогу командування дало наказ взяти місто будь-якою ціною. Загарбники йшли з трьох напрямків. Знаємо, що після певних поворотних моментів їх кинули командири. Сьогодні під час наради будемо з військовими обговорювати результати. Загалом ми відбились, відігнали їх, покарали, але є жертви, бо крилатими ракетами, градами та смерчами вдарили о 5 ранку. Що стосується інфраструктури, то ми все це відновимо, а ось людські жертви – це жахливо», – зауважив Віталій Кім.

Він додав, що ворог розповсюджує чимало фейків про ситуацію у селі Баловне Миколаївської області.

«Вчора, коли окупанти стріляли по аеропорту, вцілили у Баловне, одна людина загинула від уламків. І ворог розганяє в мережі інформацію про те, що у Баловному все погано і всі помирають. Але у нас є зв’язок. І мені повідомили, що всі обстріли були далеко і по цілях. Наші військові ніколи не стріляють по населених пунктах. Сьогодні довелося вступити в ближній бій, бо чекали коли окупант вийде з населеного пункту. Ми по своїх не стріляємо у жодному разі. А ось вони це роблять без розбору», – зазначив губернатор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus