USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Підприємець, яка заборгувала лучанам зарплату за півроку, побоялася прийти в ОДА?

3 Вересня 2009 17:14
Директор ЗАТ «Ювілейний» не з’явилася на засідання у стіни Волинської ОДА на засідання комісії із питань забезпечення своєчасності  виплати заробітної  плати, пенсій, стипендій та  інших соціальних виплат. Про це 3 вересня йшлося під час засідання цієї комісії, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
Заступник волинського губернатора Василь Байцим не без обурення заявив підприємцям, чиновникам і журналістам про те, що директорка ЗАТ «Ювілейний» не прибула на засідання комісії, а тому попрохав, аби віднині справою опікувалася прокуратура. Він подякував представникам прокуратури, які були присутні під час засідання. Пан Байцим попросив прокуратуру не створювати «незрозумілі відписки», адже для багатьох лучан заробітна плата – це єдине джерело надходження коштів.
 
Нагадаймо, що 13 серпня до заступника волинського губернатора Василя Байцима на особистий прийом прийшли працівники ЗАТ «Ювілейний». Вони поскаржилися, що уже приблизно 5-6 місяців не отримують заробітну плату, а ті, хто вже звільнився із цього підприємства – не отримують розрахункових коштів. Тоді пан Байцим наполіг на ще одному зверненні до прокуратури.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
дідо Показати IP 3 Вересня 2009 17:28
подвійні стандарти Байцима....треба Ювілейному додаткові податкові пільги надати, так як він надав фірмі Енергія,яка має заборгованість по зарплаті та ухиляється від податків...
Анонім Показати IP 3 Вересня 2009 17:38
Що та собі ОДА з себе корчить? Туди немає взагалі ходити, бо туди ходять одні тільки підлабузники і хапуги

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus