USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Підприємство, яке ремонтує казарми 14 бригади, множить борги

9 Листопада 2015 17:11
Квартирно-експлуатаційне відділення Володимира-Волинського щомісяця боргує за землю по 600 тисяч гривень. Власне, в загальній структурі заборгованості перед місцевими бюджетами, борг плати за землю різних структур складає 46%.

Про це стало відомо під час оперативної наради у голови ОДА сьогодні, 9 листопада.

Так, зі слів виконувача обов’язків начальника, заступника начальника Головного управління ДФС у Волинській області Олександра Юристовського, до місцевих бюджетів не було сплачено 42 мільйони гривень.

У структурі заборгованості установ, організацій та фізичних осіб перед місцевими бюджетами, борг із сплати за землю складає 46%. Із заборгованих 42 мільйонів гривень, 6,3 мільйона боргує населення.

Цікавіший список підприємств-боржників. Найбільше – 5,4 мільйона гривень - боргує квартирно-експлуатаційне відділення Володимира-Волинського. До слова, уже є провадження про стягнення боргу з цього підприємства.

Додамо, саме ця установа ремонтує казарми 14 бригади, на що з обласного бюджету виділили 700 тисяч гривень.

Відтак, голова ОДА Володимир Гунчик попросив податківців, під час примусового стягнення боргу, не забирати цих 700 тисяч гривень для військового містечка.

Однак, разом з існуючими боргами, згадане підприємство множить нові: щомісяця до боргу додається по 600 тисяч гривень.

Окрім згаданого підприємства, одними з найбільших боржників з плати за землю, на Волині є ПрАТ «Волинський шовковий комбінат» та ВАТ «Волиньрибгосп».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 9 Листопада 2015 18:02
"Квартирно-експлуатаційне відділення Володимира-Волинського щомісяця боргує за землю по 600 тисяч гривень." А скільки щомісяця боргує цьому відділенню населення Володимира-Волинського? Якщо населення більше чим борг відділення, то потрібно звинувачувати це населеня.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus