USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

Підприємці з Києва переїхали з бізнесом на Волинь

3 Листопада 2023 08:06
Наталія Дукельська за фахом – лікар, а нині – власниця бізнесу з виробництва авторських дитячих майданчиків з продуманим функціоналом. Саме народження діток спонукало до створення такого виробництва, адже ігровий майданчик – це місце, де діти пізнають світ, пробують взаємодіяти з ним і загалом проводять досить багато часу.

Про це повідомляє Волинський обласний центр зайнятості.

Ще у 2020 році разом із чоловіком-архітектором прийняли рішення зайнятися підприємницькою діяльністю і розпочати власний бізнес у Києві. На заощадження частково закупили найнеобхідніше обладнання. Однак початок повномасштабної війни вніс свої корективи, і подружжя змушене було повернутися на батьківщину Наталії, у місто Володимир. Тут вони продовжили працювати та розвивати виробництво. Коли дізналися про проєкт «єРобота» за програмою «Власна справа», Наталія без вагань склала бізнес–план. Подала його разом з онлайн-заявкою через портал «Дія» та успішно пройшла співбесіду у Волинському обласному центрі зайнятості і незабаром отримала позитивне рішення про надання мікрогранту.
Читати ще: Волиняни отримали понад 53 млн грантових коштів на власну справу

Нове обладнання та інвентар родина придбала вже за грантові кошти і, згідно з умовами проєкту, створила два робочих місця. Зараз є великий попит на повністю індивідуальні замовлення, які виготовляються з екологічно чистих матеріалів, а пані Наталія має можливість їх виконувати. Клієнти готові платити за унікальність та престиж. Тож підприємиця і далі працює над масштабування власної справи.

«Навколо дітей повинна панувати краса та казка, ми хочемо оточити їх атмосферою радості, турботи та добра», – говорить Наталія Дукельська.
Докладнішу інформацію про отримання гранту можна знайти тут.

У ВОЦЗ нагадують: якщо у вас є запитання або ж ви хочете поспілкуватися безпосередньо із фахівцем служби зайнятості, телефонуйте на гарячі лінії: (066) 353-74-95, (068) 063-42-15 або за номером 044 244 94 69 (безкоштовно зі стаціонарних або за тарифами ваших мобільних операторів).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus