USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Підтримка волинського волейболу: «Континіум» відмовився, а Гунчик каже - не бізнесмен

19 Липня 2017 13:45
Волейбол на Волині потребує фінансової підтримки, тому Луцька міська рада готує звернення в облдержадміністрацію та облраду, аби необхідні кошти виділили на потреби команд, які гідно представляють честь області на престижних змаганнях.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 19-го липня.

Зі слів директора ОДЮСШ та Заслуженого тренера України Богуслава Галицького, звертається саме в міську раду за підтримкою.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬКІ ВОЛЕЙБОЛІСТКИ ВЗЯЛИ БРОНЗУ СУПЕРЛІГИ

«Два роки тому від нас відмовився спонсор «Континіум» з Іваховим. Тоді 17 чоловік з команди пішли. Але ми продовжили грати та розвиватися. Зараз ми в такій ситуації, що нинішня молода команда може розпастися. Я прошу 300 тисяч гривень лише на участь в змаганнях, не на форму, ні на що інше. Мотив спонсора щодо відмови підтримки був такий: дзвонить помічниця й каже, що нас (підтримку команди, - ред) на наступний рік не включили в програму підтримки. Я кажу, що це ж діти, вони перспективу бачили. Також нас колись підтримував екс-губернатор Борис Клімчук. Тим часом, нинішній - Володимир Гунчик не хоче. Каже, мовляв, що він не бізнесмен», - розповідає Галицький.

Та додає, що торік ВК «Волинь» з перших сходинок опустилися на 5, але цього року команді знову вдалося вибитися в лідери й стали третіми по Україні.

«Команда складається зі студентів та учнів нашого міста, але результати показуємо «дорослі». Команда молода та перспективна, торік 12 спортсменів отримали звання «Майстер спорту», трьох взяли в національну збірну, яка представлятиме честь держави на фіналі Чемпіонату Європи. Дякую, що нас підтримали й минулого разу виділили 150 тисяч гривень. Так ми змогли взяти участь у змаганнях плей-офу і в двох останніх турах», - зауважив Богуслав Галицький.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНЬ – РЕГІОН ВОЛЕЙБОЛУ

Із цього приводу голова комісії Борис Смаль відповів, що дивно чути про таку відповідь від Гунчика щодо підтримки, мовляв, він мав би лобіювати інтереси команду не через те, що має бізнес чи ні, а через те, що займає свою посаду.

Так члени засідання одностайно підтримали пропозиції щодо звернення про підтримку команд, які представляють місто та область у найвищих дивізіонах (лігах) чемпіонатів України (на виконання рекомендації комісії) в обласну раду та облдержадміністрацію. Це звернення рекомендують ухвалити на черговій сесії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
456 Показати IP 19 Липня 2017 14:25
від футболу хто відмовився
ОДА Показати IP 19 Липня 2017 14:57
Гунчик - це "старий мачо. Знаю особисто (у нього немає нічого святого). Він і його "ст****а" Голованчук. Бачив їх разом... Нічого він не вирішує.
скептик Показати IP 19 Липня 2017 17:03
а я-то думаю, який бізнесмен згноїв автозавод
ГІСТЬ Показати IP 19 Липня 2017 18:10
Мотив відмови, напевно, був в іншому - фінансові махінації Галицького.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus