USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Підуть на допомогу Україні: Макс Барських вирішив не повертати росіянам гроші за квитки на концерти

10 Березня 2022 22:06
Український співак Макс Барських вирішив не повертати росіянам гроші за квитки на концерти, які не відбудуться, та переказує їх на гуманітарну допомогу Україні.

Співак, який народився у Херсоні, також днями написав пісню про війну, яку Росія розпочала на території України. вона має назву «Буде весна», повідомляє Суспільне.

«Сьогодні кожен з нас робить все можливе, щоб урятувати свою країну – те місце, де ми народжені, де ростуть наші діти та поховані наші предки. Де кожне місто рідне і кожна посмішка гріє по-особливому. Я пишаюся нашою силою і волею, я нескінченно гордий бути українцем. Сьогодні МИ ВСІ – УКРАЇНА! Ми клітини одного організму, тому кожна втрата б’є просто в серце, кожна перемога дозволяє перевести подих. Я вірю, ми непереможні, і дякую кожному солдатові – ви безстрашні воїни, ви наша Надія. Ми дуже талановита нація, і кожен українець має свою секретну зброю, моя – це музика», – зазначив співак.
Співак заборонив використовувати свою музику на території РФ:

«Я офіційно забороняю використовувати мою музику на території РФ у будь-якому вигляді всім радіостанціям, телеканалам, фільмам та серіалам, де вона звучить, як саундтреки! Я не хочу, щоб моя музика звучала в країні, що розв'язала війну в Україні! Я також вилучаю весь каталог своїх пісень з цифрового простору РФ. Пропоную всім українським артистам зробити те саме!»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus