USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Підвозять воду та облаштовують побут: як волиняни допомагають тисячам далекобійників, які «застрягли» на «Ягодині»

12 Вересня 2022 22:22
Волинська митниця від імені тисяч далекобійників, які вимушено опинилися у довжелезній черзі через пункт пропуску «Ягодин», подякувала усім, хто допомагає забезпечувати життєдіяльність.

«На Волинській митниці акредитовано понад 5 тисяч учасників зовнішньо-економічної діяльності з усіх (крім АР Крим) регіонів України. Їхню продукцію доставляють до іноземних партнерів міжнародні перевізники. Асоціація (АсМАП) об’єднує понад три тисячі операторів, які використовують для перевезень вантажів понад тридцять тисяч ТЗ.

Від учасників ЗЕД, тисяч далекобійників, що нині стоять у чергах на західному кордоні та від колективу митниці дякуємо представникам місцевої державної влади та органам самоврядування Волині за постійну та вчасну допомогу, за оперативне вирішення викликів воєнного стану та надійне партнерство.

Читати ще: В Україні запропонували новий механізм розв'язання проблем з 60-кілометровими чергами на «Ягодині»

На відео – питна вода від «Ковельводоканалу». А ще підставили своє плече рятувальники 24-о Державного пожежно-рятувального поста с. Старовойтове Ковельського району, які безкоштовно підвозять бутильовану воду та неодмінно прийдуть на допомогу у разі іншої гострої потреби. Завжди відгукуються на необхідність залатати пошкоджені фурами вибоїни волинські автодорожники. Постійно врегульовує негаразди побуту в автокабінах Вишнівська громада Ковельського району, а нещодавно – облаштувала тимчасові укриття на випадок повітряної тривоги.

Нам складно назвати в одному дописі усі волинські структури, які, керуючись правилом «чужої біди не буває», підтримують, сприяють, патрулюють, забезпечують тощо», – подякували у пресслужбі митниці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 12 Вересня 2022 23:42
Погуляйко організуй допомогу , люди стали заручниками ситуації . Що біотуалетів не можна привезти , води , бутербродів . По іншу сторону кордону поляки все для того роблять щоб наші водії не були голодні . Хоть щось зроби !
Ас Показати IP 13 Вересня 2022 09:59
Як безпосередній учасник вищезазначених подій, офіційно заявляю - ніякий х¥й на моїй пам'яті нічого не зробив з обох боків кордону. Хлопи, яких під дощем заставили показово на камеру побігати з бутлями води - апофеоз цинізму наших чиновників, які цією статтею вирішили нагадати про себе людям, щоб ніхто раптом не здогадався,що без тих самих чиовників - десь так само,як і з ними, тільки трохи легше. Сумно,люди.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus