USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.70
  • PLN 9.76 9.95

«Підземку» в центрі Луцька почнуть будувати наступного року

1 Вересня 2008 11:29
Будівельні роботи по зведенню підземного торговельного комплексу з пішохідними переходами у центрі Луцька розпочнуть наступного року. Про це у коментарі «Волинським Новинам» 1 вересня розповів гендиректор ТзОВ «Торгівельний центр «Магніт» Сергій Волик.
За словами Сергія Волика, зараз підготовлено проект переносу інженерних мереж на Театральному майдані. «Цей проект наразі перебуває на стадії погодження зацікавленими структурами», - пояснив пан Волик.
Очевидно, цього року будівельні роботи на центральній площі Луцька не розпочинатимуть, бо попереду зима. Але, як пояснив ТзОВ «Торгівельний центр «Магніт», ще цього року розпочнеться перенесення інженерних мереж.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Vlas0вец Показати IP 1 Вересня 2008 13:43
Скільки вже можна триндіти на цю тему, зроку в рік... Валіте звідси... Не потрібна там підземка... Тільки Центр зіпсуєте
Анонім Показати IP 1 Вересня 2008 14:18
МОЛОДЦЫ1
Лихий Показати IP 1 Вересня 2008 14:50
Нда... Розкопаний центр міста то не фонтан. Але діватись нема куди - центр міста задихається
Анонім Показати IP 2 Вересня 2008 14:11
Ці руїни - це буде памятник Шибі. Волик політично закопає Шибу прямо на Театральному майдані. Давно пора, лише лучан жаль.
Петрович Показати IP 2 Вересня 2008 14:49
Ну відклали ж на наступний рік. То все буде добре значить.
Анонім Показати IP 3 Вересня 2008 09:20
Місцеві БЮТівці активно вивчають питання щодо пошуку кандидатури наступника Богдана Павловича. Підозрюю, що Свирида свідомо підбиває Шибу на будівництво "підземки": Шиба - програє, Олександр Миколайович (з підтримки місцевого БЮТ) в'їжджає на білому коні в мерію, і в 2010 завершується будівництво підземки. PS. Дане припущення може бути підтвердженне, або ж спростоване.
Юля Показати IP 3 Вересня 2008 12:31
панове, чому ви постійно усі теми прив"язуєте до політики?.. Звісно, живемо у такий час. Але ж і соціальна користь від розбудови міста буде значною, я в цьому переконана. І не важливо нам, хто будуватиме перехід, важливо, щоб нарешті розпочали, швидко завершили в рахували консутруктивні побажання громади. Краще впливати на те, щоб будівництво було ефективним, аніж зараз дискутувати із приводу, хто будує, скільки відмиє і т.д., і т.п...
Для Юлії Показати IP 3 Вересня 2008 14:13
Мені подобається ваше повідомлення, жодних сумнівів, що "відмиє" ви не висловлюєте.
Анонім Показати IP 3 Вересня 2008 18:46
А чим Свирида поганий? Він був би толковим мером. Знає на відміну вашого улюбленого Шиби економіку, сильний менеджер, користується авторитетом у місті, області та й в Україні його багато хто знає. Він не лузер як Шиба, а успішна людина. Я за Свириду!
Анонім Показати IP 3 Вересня 2008 22:18
На фига в центре подземный переход? лучше бы возле Там-Тама построили

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus