USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Громадську вбиральню в центрі Луцька пропонують відновити за міські кошти

22 Грудня 2016 11:06
Договір оренди громадської вбиральні на Театральному майдані з підприємцем пропонують розірвати через невиконання умов договору.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації 22 грудня.

Депутат міськради, голова фракції УКРОП Ігор Поліщук представив членам комісії проект рішення щодо відновлення роботи громадської вбиральні на Театральному майдані.

ЧИТАТИ ЩЕ: ЧОМУ В ЦЕНТРІ ЛУЦЬКА НЕМАЄ ГРОМАДСЬКОЇ ВБИРАЛЬНІ

Нагадаємо, в січні цього року депутати продовжили оренду громадської вбиральні в центрі міста на рік. І вже у 2016 році, обіцяв підприємець Роман Патлашинський, вбиральня мала запрацювати. Але цього не сталося.

«Ми неодноразово обговорювали питання туристичної привабливості Луцька. На мою думку, туризм починається з елементарних зручностей, у тому числі й громадської вбиральні в центрі міста. Ще в 2009 році її дали в оренду підприємцеві. Депутати декілька місяців тому були на об’єкті й бачили, що підприємець нічого не зробив, а приміщення в незадовільному стані, руйнується», - зазначив депутат.

Крім того, наголосив він, в договорі про оренду нежитлового приміщення вказано, що приміщення буде використовуватися для громадської вбиральні. Орендар зобов’язувався забезпечити роботу вбиральні, а у разі не виконання цієї умови, йдеться в документі, договір не буде продовжений.

Ти часом, стан приміщення погіршується, на стінах – грибок. А в центрі функцію громадської вбиральні виконують 4 сині будки біотуалетів. На думку депутата – це ганьба для обласного центру.

До слова, представники управління архітектури інформують, що підприємець отримав містобудівні умови та обмеження. Але дозвільних документів немає.

Тож в проекті рішення пропонується не продовжувати договір оренди підприємцеві, повідомити про це орендаря, а нежитлове приміщення передати на баланс ЖКП № 3. Управління капітального будівництва міської ради, своєю чергою, має розрахувати вартість ремонту приміщення, а департамент фінансів - передбачити кошти на ремонт вбиральні аби вона, врешті, запрацювала.

Члени комісії підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
свг Показати IP 22 Грудня 2016 11:25
це скільки треба мати розуму щоб за 7 років додуматися накінець-то до такого рішення.
Волинянин Показати IP 22 Грудня 2016 11:53
Весь Луцьк, і всі гості, і туристи - ЗА ! Ігор - молодець, вперед !
Теремно Показати IP 22 Грудня 2016 12:34
Це буде подія номер один не лише для Луцька, а й області!
до Теремно Показати IP 22 Грудня 2016 14:24
не спішіть радіти
123 Показати IP 22 Грудня 2016 17:12
Давно пора..
Олександр Показати IP 22 Грудня 2016 21:25
Навіщо взагалі потрібен той сральник в центрі Луцька. Пережиток совка. Беріть приклад зі Львова, де туристи ходять до вбиралень кафе і інших закладів харчування. Благо в центрі нашого міста такого добра навалом))))
дійсно до Олександр Показати IP 24 Грудня 2016 16:13
можна і не тільки піс-піс робити і в парадному і в під"ізді і за вуглом при цьому дупу витирати соломою ,А взагалі вбиральні (з твоіх слів) пережиток совка і тому негайно закрити!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus