USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.08

Пільги, виплата заробітних плат освітянам та медикам: у Луцьку внесуть зміни до бюджету

18 Грудня 2019 10:54
В обласному центрі Волині планують внести зміни до бюджету, зокрема планують виділити кошти на заробітні плати медикам та освітянам, а також на пільги за проїзд ЛПЕ та заробітну плату працівникам ДКП «Луцьктепло».

Про це йшлося 18 грудня під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів.

Як розповіла керівниця директора департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова, бюджет збільшується на 18 мільйонів 873 тисячі гривень, тож пропонують направити 195 тисяч на КП «Ласка», на управління освіти – 2 мільйони, на виплату заробітної плати медикам – 6 мільйонів 160 тисяч. Також планують виділити 4 мільйони на пільговий проїзд по ЛПЕ та 5 мільйонів на зарплату працівникам Луцьктепло.

По бюджету розвитку додається 233 тисячі субвенції на придбання житла, 1 мільйон КП «Луцькводоканал» по програмі НЕФКО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus