USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пілоти літака, що розбився під Москвою, перед катастрофою посварилися, - ЗМІ

16 Лютого 2018 10:11
Перед катастрофою Ан-148 в Підмосков'ї в кабіні пілотів виник словесний конфлікт. Про це інформує «Коммерсантъ» з посиланням на дані мовного самописця.

Згідно з даними джерел видання, запис виявився коротким. При цьому фахівці довго не могли розшифрувати його через сильні пошкодження чорного ящика.

Як свідчить запис, перед вильотом з аеропорту Домодєдово, пілоти прочитали контрольну карту та перевіряли роботу різних приладів і механізмів. Проте обігрів приймачів повного тиску, з яких зчитують інформацію датчики швидкості, вони не включили.

Згодом після зльоту пілоти звернули увагу на критично низькі та різні значення швидкості на приладах.

«Лаючись, вони намагалися вирішити цю проблему, збільшуючи швидкість і нахиляючи літак до землі. Зіткнення з поверхнею відбувається вже під крики пілотів», - цитує видання свого співрозмовника.

Дані розшифровки свідчать про те, що пілоти так і не зрозуміли, через що виникли спотворені свідчення швидкості на дисплеях і, відповідно, в принципі не могли впоратися з цією критичною ситуацією.

Нагадаємо, раніше комісія Міждержавного авіаційного комітету з розслідування катастрофи літака Ан-148 назвала попередню причину аварії після розшифровки даних бортового параметричного самописця.

Нагадаємо, 11 лютого літак компанії «Саратовські авіалінії» Ан-148 зник з радарів одразу після вильоту з московського аеропорту «Домодєдово». Прямував він до Орська та впав буквально через декілька хвилин після вильоту.

На борту літака були 71 людини, з яких 6 – екіпаж авіасудна. Ніхто не вижив.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Звідки Показати IP 16 Лютого 2018 11:21
Звідки ви взяли що вони саме посварилися. В тексті ви ж самі вказали що вони емоційно встановлювали обставини події. Сварка - це зовсім інше.
зло Показати IP 16 Лютого 2018 12:00
можливо не могли вирішити за кого голосувати на майбутніх виборах...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus