USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Після довготривалої паузи у Маневичі приїхав Волинський театр. ВІДЕО

16 Березня 2016 16:00
Театральний сезон на Волині цьогоріч особливий. Волиняни матимуть можливість відвідати постановки обласного академічного муздрамтеатру імені Т. Г. Шевченка у районних центрах та містах обласного підпорядкування. Проект «До духовних скарбниць» стартував виставою «Шельменко-денщик» у Маневичах.

Проект здійснюється у рамках програми «Культура та духовність», ініційованої Фондом Ігоря Палиці «Тільки разом», – інформує прес-служба Фонду.

Колектив Академічного облмуздрамтеатру не був у Маневицькому палаці культури 12 років. Останнім часом, кажуть, було не до гастролей. Та й інтерес до театру певний час пригас. Але нині скаржитися немає на що – зауважив Анатолій Глива, директор мистецького закладу.

«Зараз ми маємо гарний автобус, і у нас вже є можливість побувати у найдальших районних центрах Волинської області. Що ми й будемо робити завдяки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом», – зауважив Анатолій Глива.

Зал ще перед виставою заповнився на всі сто відсотків. Класична комедія Квітки-Основ’яненка викликала бурхливу реакцію в глядачів: усі, від наймолодших, до найстарших відвідувачів палацу, уважно стежили за розвитком подій на сцені, час від часу вибухаючи сміхом.

«Емоції та позитивні враження переповнюють. Дуже світлі враження. Нам приємно, що до нас приїхали та подарували приємний відпочинок», – зазначила одна з глядачок.

Депутат обласної ради Іван Киричик, який очолює регіональний осередок партії «УКРОП», запевняє, що спільно із Фондом Ігоря Палиці плануватимуть інші заходи, щоб подбати не лише матеріальне, але й духовний розвиток маневиччан, їхнє здоров’я та спортивні успіхи.

«З настанням весни, всім хочеться до природи, до спорту, звичайно, будуть і спортивні заходи, в нас на прекрасному стадіоні, який збудовано завдяки Ігорю Петровичу і його Фонду, надіємося, що сьогодні наші маневиччани, наше молоде покоління більше буде тягнутися до спорту, до чогось хорошого, а не посиденьки в барах», – прокоментував Іван Киричик.

Театральний сезон проекту «До духовних скарбниць», зініційований Фондом «Тільки разом», продовжать вистави у Ківерцях та Камені-Каширському 19 та 25 березня відповідно. Усього ж відбудеться 20 постановок в районних центрах Волині та містах обласного підпорядкування.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
очевидець Показати IP 16 Березня 2016 16:22
дуууууже чудова вистава. хочеться подякувати організаторам , молодці
Вадим Показати IP 16 Березня 2016 23:48
Нарешті,давно пора,театр- це життя,Частіше б в райцентрах ,а то в Луцьк більшість не мае змоги поїхати на виставу)))дякуемо

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus