USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Після розгону коронавірусних протестів у Берліні затримали 365 осіб

19 Листопада 2020 11:08
Під час протестів проти коронавірусних обмежень, які відбулися в середу, 18 листопада, у центрі Берліна, було затримано 365 осіб.

Такі уточнені дані навели у поліції німецької столиці, повідомляє «Європейська правда» з посиланням на DW.

До переліку затриманих входять також особи, які були затримані лише на короткий проміжок часу, а згодом їх відпустили. Скільки людей досі перебувають під вартою, у поліції не уточнили.

Під час сутичок між правоохоронцями й демонстрантами десятеро поліцейських отримали поранення, одна поліцейська з травмою голови потрапила до лікарні, а у одного з її колег вивихнуте плече, інформує агенція dpa.

Загалом, за даними поліції, в масових акціях у центрі Берліна у середу взяло участь близько семи тисяч демонстрантів.

Багато з них не дотримувалися соціальної дистанції та не мали на обличчях захисних масок. За кілька годин поліція почала застосовувати водомети, тому що до закликів дотримуватись правил дистанції і захисту не прислухалися.

Демонстрації були викликані розглядом у цей день у німецькому парламенті поправок до закону про захист населення від інфекційних хвороб, який розширив повноваження виконавчої влади у питанні запровадження обмежувальних заходів для боротьби з епідемією коронавірусу.

Поправки до закону зрештою були ухвалені нижньою і верхньою палатами німецького парламенту, після чого підписані президентом Франком-Вальтером Штайнмаєром.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 19 Листопада 2020 11:52
Кстати говоря, знаменитое видео из вчерашнего Берлина- толпу на митинге окатывают ледяной водой... Страшно вспомнить, что на моих глазах с желтыми жилетами делала подиция в Париже Про Америку и массовые волнения вообще не будем) Просто сомневаюшиеся должны уяснить: это -тоже часть западных ценностей)
Лучанин Показати IP 19 Листопада 2020 14:41
Як жорстоко поводиться Європа з мирними мітингувальниками. Чому ніхто не накладає санкції на Німечину, Францію, Америку.?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus