USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Словаччині тисячі людей вийшли на протести проти карантину

18 Листопада 2020 08:42
У Словаччині тисячі жителів протестували проти карантинних обмежень, введених в рамках боротьби з коронавірусом.

Як повідомляє Reuters, протести пройшли в словацькій столиці Братиславі та інших містах, пише НВ.

Демонстранти тримали в руках прапори Словаччини та плакати з критикою прем’єр-міністра країни Ігоря Матовича і зі словами: «Поверніть нашу свободу!». Багато з них були без масок і не дотримувалися дистанції.

Акції протесту пройшли в день, коли Словаччина відзначає річницю Оксамитової революції 1989 року, яка мирним шляхом повалила комуністичний режим в Чехословаччині.

У Словаччині, країні з населенням 5,5 мільйона осіб, зареєстровано загалом 88 602 випадки зараження коронавірусом і 557 смертей.

У понеділок було зареєстровано 1326 нових випадків зараження, в той час як кілька тижнів тому фіксували понад 3000 за добу.

Незважаючи на начебто спад захворюваності, в країні все ще діє багато обмежень, зокрема, щодо зборів громадян, роботи ресторанів і закладів освіти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus