USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Після травневих свят погода в Україні різко зміниться

29 Квітня 2014 09:04
Синоптики прогнозують на травневі свята літні дощі та грози. Подекуди нетривалі зливи й пориви вітру, йдеться в сюжеті ТСН.

Утім, синоптики обнадіюють і теплом. Майже по всій Україні термометр сягне 20 градусів. Проте, травневі грози й тепло йдуть у Україну ненадовго.
На зміну їм знову прийде похолодання. Зі слів синоптиків, чергове похолодання імовірно розпочнеться 4 травня і охопить територію західних областей України.

А протягом 5-7 травня похолодання пошириться на більшу частину території України за винятком Півдня та Сходу. Синоптики наголошують, що похолодання буде достатньо сильним, подекуди навіть із заморозками в повітрі та на поверхні ґрунту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus