USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Після Азарова я припинив ходити на політичні шоу, - Положинський

1 Квітня 2013 17:51
Лідер луцького гурту «Тартак» Сашко Положинський зазначив, що не пишається тим, наскільки емоційно висловився в адресу прем’єр-міністра України Миколи Азарова на політичному шоу дворічної давності «Шустер Live» на телеканалі «Україна».

Про це йшлося в програмі «Muz Tower» на каналі ТРК «Вежа».

За словами луцького музиканта, він не часто відвідує політичні шоу, а після останнього випадку, який трапився в ефірі «Шустер Live» на телеканалі «Україна», де серед запрошених був і прем’єр-міністр України Микола Азаров, взагалі припинив ходити на такі передачі.

Так, Сашко Положинський зазначив, що взяв участь у шоу на прохання друзів, аби «сказати кілька важливих слів про «Артек», про що й мала йти мова у програмі.

«Але прийшовши туди, з’ясувалося, що до «Артеку» там ще ого-го скільки, а тим часом дві години переливають з пустого в порожнє, забивають людям баки, грають свої якісь-там вистави, кожен виконує свою роль і, в принципі, нікого не цікавить та проблема, яка обговорюється насправді. Всіх цікавить можливість помилуватися собою гарненьким, показати себе кращим за всіх інших, пополивати брудом своїх нібито опонентів. Але найгірше в цьому фарсі - те, що ці всі люди, які є опонентами в кадрі, поза кадром обіймаються, цілуються, фліртують, домовляються про якісь речі. І мене, як людину чесну, це все дратувало страшенно», - розповів лідер гурту «Тартак».

«Я, коли сидів, я слухав, я стримував… І це все в комплексі, плюс з відвертою антипатією до багатьох присутніх людей, і коли пан Азаров втретє, здається, за програму, почав говорити одне й те саме, практично те, що він уже говорив перед тим, я вже не витримав і сказав: «Ми це вже чули, скажіть нам щось новеньке».

І потім, коли ще пані Богословська (український політик і підприємець Інна Богословська, - «ВН») почала влізати, це ще більше почало підливати масла у вогонь, ну і я зірвався – скажемо прямо», - вів далі Сашко Положинський.

«Я не пишаюся цим насправді… Якби я зробив все те саме, але більш стримано, більш виважено, більш аргументовано, я міг би бути красномовнішим, я міг би сказати кілька важливих речей, про які я не сказав. І те, що я був би менш емоційним, можливо, виглядало би більш переконливо і викликало би ще більшу якусь повагу», - підсумував музикант.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
не Показати IP 1 Квітня 2013 18:28
САшко-ти молодець!!! Респект! А те що це все фарс і вони один в одного кум брат і сват Я думаю розумні люди всі знають!
Лучанка Показати IP 1 Квітня 2013 20:09
Сашко Положинський - ти найкращий!!! Молодець!!! Хоя одна людина сказала правду у Савіка. Так тримати.
анонімус Показати IP 1 Квітня 2013 20:13
ніхто ні за що не відповідає
Елена Показати IP 1 Квітня 2013 23:03
Я всегда уважала позицию Александра!Он настоящий!!!А наши политики...очень грустно:(...Мы все понимаем,как они живут и о чем говорят...но они забыли о нас и мы их не интересуем!!!Нам не докричаться....А Саша-молодец!!!!Такие живые слова против и так смело!!!!Я бы так не смогла,честно..спасибо ,Саша
Елена Показати IP 1 Квітня 2013 23:04
Я всегда уважала позицию Александра!Он настоящий!!!А наши политики...очень грустно:(...Мы все понимаем,как они живут и о чем говорят...но они забыли о нас и мы их не интересуем!!!Нам не докричаться....А Саша-молодец!!!!Такие живые слова против и так смело!!!!Я бы так не смогла,честно..спасибо ,Саша
Іван Козолуп Показати IP 1 Квітня 2013 23:28
Сашко - молодець. Сміливо тому кацапу прем'єру прямо в очі правду-матку виклав!
Николай Показати IP 2 Квітня 2013 00:37
Реально, тебе повністю можно було зрозуміти. В країні під прикриттям закону жирують педо***и. А Азаров це старий тупий маразматик. Який коли був ще премєром при Кучмі пів року не платив людям пенсії і зарплати. Ото часи були, виживай як хочеш. И тепер він ще нічого доброго для людей України не зробив геть. Тільки коли обирали премєр міністра все просився ну можливо я ще рік, а може два попрацюю. Я би сказав поворую при владі для Януковича і себе. Не було там з ким говорити у тій студії. Савіка як бачу по телевізору краєм ока, мені бігти блювати хочеться в туалет.
Ковельчанин Показати IP 2 Квітня 2013 09:27
Сашко - справжній патріот і Українець з великої літери. Тільки однією піснею "Не кажучи нікому" він зробив для нації більше, ніж всі оці Богословські, АзІрови разом взяті.
Ігор Показати IP 2 Квітня 2013 09:52
Круто
Роман Показати IP 2 Квітня 2013 11:06
Нема про що шкодувати, висловив ту думку народу, яку так бояться випускати в телевізор. Шкодувати можна, хіба що, що не було кулемета під рукою=)
Thor Показати IP 2 Квітня 2013 11:47
Мл..ь той азарІв навіть не знає хто з ним говорить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus