USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Північній Каліфорнії після пожеж загрожують повінь та зсув

21 Листопада 2018 08:59
Нова небезпечна стихія – висока вода та зсуви, загрожує мешканцям півночі штату Каліфорнія, США, де лише тиждень тому вирувала масштабна смертоносна пожежа Camp Fire.

Про це повідомляє американське інформагентство Associated Press, передаж Укрінформ.

"Потужні зливи, які виникли в другій половині дня вівторка, потенційно створюють нові проблеми для мешканців Північної Каліфорнії, посиливши ризик зсувів у районі, де люди лишилися без даху над головою через найстрашнішу лісову пожежу у штаті", - зазначається у повідомленні.

Влада штату та представники федеральних органів попередили людей про ризики раптових водних потоків з уламками та грунтом на випалених, оголених схилах передгір'я Сьєрра-Невади.

Нагадаємо, позаминулого тижня північну частину Каліфорнії охопила одна з найбільш смертоносних пожеж в історії штату. Ціле місто під назвою Парадайз було знищено за короткий час. За останніми повідомленнями, 79 осіб загинули, близько тисячі вважаються зниклими безвісти.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus