USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Планували вкрасти фанати: легендарного Марадону поховали без серця

23 Листопада 2021 17:47
Дієго Марадона пішов з життя у віці 60 років у листопаді минулого року. Причиною його смерті лікарі назвали серцеву недостатність.

Легендарного аргентинця поховали біля батьків, поблизу Буенос-Айреса. Як розповів лікар, письменник та журналіст Нельсон Кастро, Дієго ховали без серця, пише 24 канал.

Після смерті зірки медики мусили взяти серце, щоб з’ясувати причину його зупинки. Коли ж радикальні фанати заявили про намір вкрасти серце Дієго, прийняли рішення ховати легенду без нього.

«Була група радикальних фанатів клубу Хімнасія Ла-Плата, які хотіли взяти його серце. Люди дізналися про їхні наміри та унеможливили цю ситуацію», – розповів лікар Кастро.

Читати ще: Помер Дієго Марадона: що відомо про легендарного футболіста. Відео

Як додав Нельсон, серце Марадони було вдвічі більше за нормальне, причина – серцева недостатність. У зірки були проблеми із факторами, які негативно впливають на роботу серця – алкоголем та наркотиками.

Нагадаємо, зірковий Марадона часто потрапляв у різноманітні скандали, пов’язані з наркотиками. Коли він грав у Наполі, то отримав 15-місячну дискваліфікацію за вживання кокаїну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus