USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

По Житомирщині окупанти нанесли ракетні удари: пошкоджені близько ста будинків, є поранені

20 Травня 2022 13:21
Сьогодні під час ранкової повітряної тривоги було завдано ракетного удару по місту Малин Житомирської області. У місті прогриміли два вибухи.

Про це повідомив Малинський міський голова Олександр Ситайло у Фейсбуці.

З його слів, внаслідок ворожого удару було пошкоджено об’єкт інфраструктури та близько ста житлових будинків.

«Шановні жителі Малинської громади!

На жаль, не можу сказати добрий день, так як по території нашої громади вкотре російською федерацією було завдано ракетного удару! Було пошкоджено об’єкт інфраструктури та близько ста житлових будинків. Дякуючи Богу, жертв серед цивільного населення немає, але є троє поранених. На даний момент на місці події працюють рятувальники та слідчо-оперативна група. Протягом дня буде відновлено електроживлення в даному мікрорайоні.

Я в котре звертаюся до Вас, не поширюйте фото та відео зйомку з місця події. Війна не закінчилась, під час сигналу тривоги не нехтуйте свою безпекою, знаходьтеся в укриттях. Бережіть себе та свої сім’ї! Ми обов’язково переможемо! Слава Збройним силам України! Слава Україні!» – наголосив Олександр Ситайло.

Повітряна тривога в області тривала близько п'яти годин.
Як пише Обозреватель, очевидці ж заявили про три вибухи після 08:40, вказуючи навіть місце прильотів. Місцеві стверджують, нібито ворожі ракети летіли з півдня й одна з них, ймовірно, не розірвалася.

Внаслідок ударів зафіксовано пошкодження інфраструктури. Вибуховою хвилею й уламками також пошкодило приватні обійстя й авто.
Так, подекуди в будинках місцевих жителів вилетіли вікна чи злетів шифер із дахів, зафіксовано займання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus