USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Поблизу Луцька побудують ресторанно-готельний комплекс

12 Березня 2019 07:20
Ресторанно-готельний відпочинковий комплекс будуватимуть на території Заборольської ОТГ.

Містобудівні умови та обмеження для проектування нового будівництва ресторанно-готельного відпочинкового комплексу у селі Богушівка Луцького району видали відповідно до наказу сектору містобудування та архітектури Луцької райдержадміністрації. Замовник будівництва – громадянин Павло Сапожнік.

Цільове призначення земельної ділянки: для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування. Функціональне призначення ділянки: землі житлової та громадської забудови, відповідає детальному плану території села Богушівка, затвердженому рішенням Боголюбської сільради від 22.05.2015 року.

Відповідно до виданих містобудівних умов та обмежень, гранично допустима висотність споруди становить 12 метрів, максимально допустимий відсоток забудови земельної ділянки – 17,2%, планувальні обмеження відсутні, охоронна зона лінії електропередач потужністю 10 кВ – 10 метрів по дві сторони.

Головне фото – ілюстративне.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Василь Михайлович Показати IP 12 Березня 2019 08:47
Коли на Волині збудують : льодяний каток , плавальний басейн , критий тенісний корт , зали для спортивної гімнастики і акробатики і т.д. ????? Можливо на сьогодні вистачить Волині таких " ...Ресторанно-готельних відпочинкових комплексів які хочуть будуватимути на території Заборольської ОТГ..." Пора турбуватися про здоров'я нації і особливо діток !!!!!!!
лучанин до Василь Михайлович Показати IP 12 Березня 2019 10:27
каток, басейн, критий корт для "здоров'я нації і особливо діток !!!!!!!" ? Совок скінчився, відпочивай з дітками в комплексах.
слухайте до лучанин Показати IP 12 Березня 2019 14:25
Шановні, ну припиніть ці недолугі спекуляції. В ЛУцьку стільки тих спортзалів, що деколи задаєшся питанням, для чого вони на кожному кроці ??? ВАМ ПРОСТО НЕ ВИСТАЧАЄ БАЖАННЯ ЗАВЕСТИ В СПОРТЗАЛ ДИТИНУ, ОТ І ВСЕ ! А ВИННИЙ В ЦЬОМУ НУ ЗВИЧАЙНО ТОЙ ХТО БУДУЄ ТОРГОВИЙ ЦЕНТР, ви тут ні при члому, як завжди !!!
селянка до Михайлови Показати IP 12 Березня 2019 10:29
ніколи!!!! будуватимуть те, що даватиме прибуток власнику! ні селянин, ні бюджетник в той готель-ресторан не піде, і з діток який толк? в басейн-каток-спортзал зараз пільговиків набереться з багатодітних, сиріток,дітей АТОшників, чорнобильців і т.д., всі захочуть за півціни. Клопіт один власнику-олігарху!!! А так - відпочинковий комплекс для суддів, прокурорів, СБУшників, їх діток натруджених, начальників різного рівня - саме те, чого в Богушівці треба. От тільки конкурент Рест-парку липинського Гусака буде. І то треба, хай змагаються за клієнта, а Вас може в двірники, мене - в прибиральниці візьмуть. Щастя свого не розуміємо....
!!! до селянка до Михайлови Показати IP 12 Березня 2019 11:34
Тільки в Луцьку є декілька басейнів, спортзалів ще більше. АЛЕ ЗА ПРИВАТНІ КОШТИ БУДУЄ, ТО ХАЙ БУДУЄ, З ДЕСЯТОК РОБОЧИХ МІСцЬ БУДЕ!
Лучанка Показати IP 12 Березня 2019 11:39
Вони будуть платити податки в Вашу ОТГ. .. І так вони нададуть робочі місця. ..не хочете не працюйте. .. Як мінімум нічого поганого в цьому немає:) А наші люди як наші люди!
Капітал Показати IP 13 Березня 2019 00:13
Совок кінчився а бидло ше не поняло те шо хто робить той заробляє, хто вам винен шо ви корів пасли покі він гроші заробляв. Того ви українці і живете в жо*і постійно, бо як бачите як хтось шось добився зразу ядом прискаєте шо накрав, вор, бандіт, а самі сидите в гамні і плачете шо ж так все в нас погано

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus