USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поблизу Луцька ВАЗ збив на смерть 45-річного пішохода

8 Липня 2019 12:12
На автодорозі поблизу села Жидичин Ківерцівського району автомобіль «ВАЗ 2106» збив на смерть перехожого.

Дорожньо-транспортна пригода сталася 6 липня по 23 годині, інформує прес-служба поліції Волині. За кермом легковика перебував 19-річний житель райцентру Ківерці.

Попередньо встановлено, що водій допустив наїзд на 45-річного жителя обласного центру, котрий рухався в попутному напрямку. Внаслідок автопригоди лучанин загинув на місці події.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України.

Протягом минулої доби на території області сталося 13 дорожньо-транспортних пригод. Зокрема, вчора, близько четвертої ранку в селищі Заболоття Ратнівського району 25-річний місцевий житель на мотоциклі з’їхав з дороги та врізався в дерево. Попередньо, він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Мотоцикліста госпіталізували в хірургію центральної райлікарні.

Близько 12 години в селі Велимче цього ж району 23-річний місцевий житель на мотоциклі збив 16-річну жительку Ковельського району. Перехожа рухалася узбіччям дороги в попутному напрямку. Попередньо встановлено, що мотоцикліст перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Постраждали обоє учасників ДТП. Їх також госпіталізували у центральну районну лікарню. Транспортні засоби поліцейські вилучили та розпочали кримінальні провадження.

Близько 23 години на вулиці Володимирській у Ковелі зіткнулися автомобілі «Renault Daster» під керуванням 63-річного громадянина іноземної держави та «Fiat Scudo», за кермом якого перебував 33-річний житель Ковельського району. Внаслідок ДТП 63-річний іноземець отримав травми, однак не госпіталізувався.

Також, дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими сталися в Луцьку, Любешівському, Маневицькому та Старовижівському районах.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тілесні ушкодження слідчі розпочали кримінальні провадження за ознаками злочинів, передбачених ч.1 ст.286 Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus