USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Поблизу Луцька Volkswagen на смерть збив чоловіка

4 Грудня 2018 22:10
У селі Милуші поблизу Луцька на автотрасі легковик «Фольксваген» збив на смерть чоловіка.

Про це повідомляє Волинь24.

Трагедія трапилася близько 18-ї години на автошляху Луцьк – Ковель у селі Милуші.

Загиблий – чоловік 53 років, місцевий мешканець Юрій, без постійного місця роботи. Заробляє тим, що копає могили.

Місцеві мешканці, на очах яких відбулася трагедія, розповідають, що бачили Юрія до того у місцевому магазині. Був напідпитку, розлив на себе каву, тож пішов додому. Він мешкав метрів за 300 до місця трагедії.

Не минуло й півгодини, як Юрій знову з’явився біля магазину, вже в іншому одязі. Кажуть, говорив матері по телефону, що йде в інший магазин щось купити. В цей час почав бігти через дорогу поза межами пішохідного переходу.

З боку Луцька в село в’їхав легковик. Більше машин на трасі не було.

Водій, побачивши людину, яка перебігає дорогу, вивернув кермо ліворуч, на зустрічну смугу. Однак зіткнення уникнути не вдалося.

Від удару чоловік впав на проїзну частину на роздільну смугу. Від отриманих травм помер на місці.

В автомобілі – вм’ятина на капоті, побите переднє скло.

Розповідають, водій приблизно 30 років їхав з Луцька на роботу до місцевого підприємця. Чи був він тверезий, встановить експертиза.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
FRM Показати IP 4 Грудня 2018 22:47
Публікувати реєстр.ном.Т.З. не коректно а можливо і не законно.Випадок серйозний,і хто знає,шо в голові у тих,хто знав потерпілого.При всій повазі із співчуттям до родичів загиблого. Робота журналістів низької якості!!!!!!!
Джек до FRM Показати IP 5 Грудня 2018 00:15
Якби це був якісь мажик,номерів би не було,і всі б тут їх требовали! Нажаль в нашій країні водію прийдеться рік судитись,що він 100% і сім‘я алкоголіка повинна виплатити йому за ремонт авто,так як не страховий случай.Але канєшно ж все буде навпаки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus