USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Поблизу центру Цюріха сталася стрілянина, є поранені

20 Грудня 2016 09:10
Поблизу ісламського центру Цюріха, що в Швейцарії, сталася стрілянина, внаслідок якої троє осіб отримали поранення. Про це повідомляє УНІАН з посиланням на Reuters. Ісламський центр розташований неподалік головного залізничного вокзалу. Прес-секретар міської поліції офіційно підтвердив лише факт стрілянини.

Нагадаємо, днями в Туреччині застрелили посла Росії Андрій Карлов - він помер від кулі охоронця на виставці «Росія очима турків».

Швейцарські ЗМІ повідомили, що підозрюваний у нападі втік з місця події і в наразі перебуває на волі. Наразі поліція оточила район, де сталася стрілянина. Як зазначає Reuters, залишаються невідомими як мотиви, так і безпосередня ціль нападника - ісламський центр або інші комерційні будівлі, розташовані поруч. Зазначається, що ісламський центр використовувався як мечеть, його часто відвідували сомалійці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus