USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

Чотири бригади медиків, п'ятеро постраждалих: поблизу Турійська через ожеледицю перекинувся автомобіль

25 Листопада 2023 11:53
Дорожньо-транспортна пригода трапилася 25 листопада близько 9 ранку між селами Блаженик та Мокрець Турійської громади. На трасі через слизьку дорогу перекинувся автомобіль Toyota. Відомо, що в автопригоді постраждало п'ять осіб. Їх з травмами різного ступеня госпіталізували.

На місці працювали слідчо-оперативна група, чотири бригади медиків та рятувальники ДСНС.

Як інформують у ГУ ДСНС Волині, на місце аварії виїхало відділення 17-ї ДПРЧ селища Турійськ. На місці події рятувальники відключили акумулятор живлення для запобігання пожежі та дістали потерпілих, яких передали медикам.

Як з'ясувалося, на повороті водійка не впоралася з керуванням унаслідок ожеледиці, в результаті чого автомобіль опинився у кюветі.

У диспетчерській службі Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф зазначили, що до швидкої надійшов виклик про те, що на трасі автомобіль злетів у кювет. На місці автопригоди працювали чотири бригади медиків. Відомо, що постраждало п'ятеро жінок, двоє – у важкому стані, троє – у середньому. Усіх госпіталізували у Володимирське ТМО.
У пресслужбі ГУНП у Волинській області зазначили, що у суботу, близько 9 ранку, неподалік села Мокрець Ковельського району, 37-річна водійка Toyota не врахувала дорожньої обстановки та безпечної швидкості руху, внаслідок чого з’їхала в кювет і перевернулася. Усіх постраждалих госпіталізували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus