USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Поблизу Луцька вшанували братство Святоші. Фото

8 Червня 2010 11:05
Молодіжне православне братство Преподобного Миколи-Святоші, князя Луцького впродовж 5–6 червня урочисто відзначило шосту річницю свого заснування.

Про це повідомляє прес-служба Волинської єпархії УПЦ КП із посиланням на сайт Chernectvo.org.

Традиційно всі святкові заходи проводилися на території Свято-Миколаївського Жидичинського монастиря. Цього разу молоді зібралося вже понад два десятки.

Урочиста частина святкування розпочалася опівнічною та подячним молебнем у скиту Святого Духа, які очолив ігумен Константин (Марченко). Після богослужіння з вітальним словом звернувся духівник Братства ієромонах Яків (Мільян). Обидва душпастирі передусім побажали терпіння, єдності й любові до ближніх, «адже, носячи тягарі ближнього, ми звершуємо Закон Христовий».

Опісля біля вогнища, за чаєм і святковим тортом, кожен мав змогу виголосити свої вітання на адресу молодіжного осередку.

Юнацтво переглянуло фотоархів Братства та відеозапис одного зі своїх проектів «Різдвяний вертеп». Він був визнаний одним із найкращих серед низки вертепів, показаних волинянам у телемарафоні «Бог багатий милосердям – 2008».

Також братську ніч наповнили повчальні ігри,які засвідчили, що святошинський молодіжний гурт росте і розвивається.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus