USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.88

Побиття військового священниками: мер Хмельницького пообіцяв позбавити УПЦ МП землі

2 Квітня 2023 19:02
На позачерговій сесії Хмельницької міської ради розглянуть питання щодо припинення користуванням усіма земельними ділянками УПЦ Московського патріархату.

Таким чином міський голова Хмельницького Олександр Симчишин відреагував на побиття військового в одному з храмів УПЦ МП.

«Московська фсбешна агентура у вигляді УПЦ МП має бути заборонена у всій країні. Той антиукраїнський шабаш, який відбувається останніми днями в столиці, й побиття військового у Хмельницькому мають стати залізобетонним аргументом для Верховної Ради, аби проголосувати за законопроект про заборону: раз і назавжди заборонити це фсбешне кубло. На позачерговій сесії ми припинимо користування усіма земельними ділянками на території громади. Ініціюємо також рішення обласної та районної рад», – зазначив він.

Симчишин наголосив, що ті, хто бив військового, мають бути притягнуті до кримінальної відповідальності, а патрульні, які склали протокол на військового, мають бути звільнені.

«Після таких подій ті священники, які мають хоч частинку українського, зобов’язані негайно вийти з фсбешної структури», – наголосив міський голова.

Нагадаємо, у Хмельницькому священники московської церкви побили військового. Відео інциденту у мережу Facebook виклав депутат Хмельницької обласної ради Віктор Бурлик. На кадрах видно, як священники копають чоловіка в однострої ногами, штовхають та, зрештою, припирають до стіни. Він же, натомість, вигукує: «Скільки людей ще має загинути, щоб ви перестали ходити в московський патріархат?»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
111 Показати IP 2 Квітня 2023 19:14
В Луцьку та по всій Волині так саме потрібно зробити. Щоб жодного москальського попа тут не залишилось. Гнати їх в шию з України.
Влад Показати IP 2 Квітня 2023 19:30
патрульні, які склали протокол на військового, мають бути звільнені. Від такого покарання авторитет поліції "зросте", правда у людей на кшталт тих хто натовпом у храмі бив інваліда війни. Ви кому служите, ско...иняки, ганьба! На фронт із лопатою в руках, хай просят там вибачення у воїна!
Адам Показати IP 2 Квітня 2023 19:53
Провокації продовжуються.
Хм Показати IP 2 Квітня 2023 21:43
В як же старо -словянська?
дідо до Хм Показати IP 2 Квітня 2023 23:20
Любителям старо -словянської треба нагадати що істинною біблійною мовою є древньо єврейська. Хай моляться на древньо єврейськійю Правда полягає в тому що ні першої ні другої ніхто з прихожан мп толком не розуміє.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus