USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Почесним громадянам Волині не захотіли платити по 10 тисяч гривень

5 Березня 2014 21:05
Під час присвоєння звання «Почесний громадянин Волині» депутати не захотіли збільшити одноразову грошову виплату з 5 тисяч до 10 тисяч гривень.
Питання розглянули під час 24-ої сесії обласної ради сьогодні, 5-го березня.
«У нас таких може бути не більше двох осіб на рік, тому, це буде 20 тисяч гривень, сума невелика», - інформувала заступник керуючого справами – начальник відділу з питань юридичного забезпечення діяльності ради виконавчого апарату обласної ради Інна Міщук.
Дане рішення обурило багатьох депутатів, які не вважають за потрібне у період економічної скрути збільшувати додаткові витрати, коли необхідно економити.
Зокрема, депутат Іван Смітюх сказав, що раніше це звання не завжди давалося заслужено: «Клімчук нагороджував усіх і вся медалями, тут сидів Карпюк, який отримав два ордени. За що!? За доїльні апарати!? Не треба марнотратства!»
Інші депутати наголосили, що почесне звання уже саме по собі є престижним, тож треба думати про духовне, а не матеріальне.
Депутати не підтримали проект щодо підвищення збільшення одноразової матеріальної допомоги. Відповідно, під час присвоєння звання «Почесний громадянин Волині» вручатимуть премію як і раніше – 5 тисяч гривень.
На Волині є 9 «Почесних громадян Волині». Згідно з відповідними положенням, кандидатури виносяться за поданням голови обласної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ирина Показати IP 5 Березня 2014 22:04
Могли бы вообще без премий обойтись. они и так в общественном транспорте бесплатно ездят, хватит с них.
Просто мама Показати IP 5 Березня 2014 22:48
Сумніваюсь, що такі люди їздять громадським транспортом.
тетяна Показати IP 6 Березня 2014 05:03
а чому списку 1х немае я хочу з ними познайомитись
Катя Показати IP 6 Березня 2014 07:10
Смітюх усіх бачить крім себе і свого брата. Полішук злодійський.
депутатка Показати IP 6 Березня 2014 08:31
Цій владі аби як, тільки щоб не так як було
файна Показати IP 6 Березня 2014 09:02
А коли вже прийде розуміння що ці заслужені народні геть з України Коли вже той совок вмре в полішуків. не тормозіть вчіться в цивілізованих...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus