USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Починають продавати майно просвітницького центру. ВІДЕО

23 Грудня 2011 15:28
У Ковельській міській раді вирішили розпродати дещо із майна «Ковельського культурно-просвітницького центру». Мовляв, за рахунок цього зможуть погасити заборгованість із заробітної плати та розрахуватися із кредиторами.
Про це повідомляє ПроКовель .
Роботу сесії Ковельської міської ради розділили на два пленарних засідання, щоб на кінець року ще встигнути прийняти бюджет міста на 2012-тий. Отож, перша частина сесії містила 15 питань порядку денного, одне з яких – надати дозвіл на відчуження основних засобів «Ковельського культурно-просвітницького центру» шляхом продажу їх на аукціоні.
На думку Ковельського міського голови Олега Кіндера, оскільки борги центру перед кредиторами необхідно погашати, то було вирішено запропонувати під реалізацію 23 одиниці майна.
До слова, усі речі, що увійшли до переліку, у центрі перебували не більше двох років.
Колишній директор комунального господарства, депутат міської ради Сергій Кошарук намагався переконати присутніх, що саме тепер, коли на частку рухомого та нерухомого майна підприємства накладено арешт, згідно з рішенням суду, вчиняти подібні дії недоречно.
Перший заступник ковельського мера Анатолій Трофимук запевнив депутатів, що вони діють в межах закону і проект рішення, яке розглядається, необхідний для вирішення проблеми погашення заборгованості із зарплати перед працівниками центру та виконання фінансових зобов’язань перед кредиторами.
З переліку найменувань основних засобів культурно-просвітницького центру депутати вилучили п’ять одиниць новеньких холодильників. Голова постійної комісії з питань планування, бюджету і фінансування Володимир Матвєєв стверджує, що для них вже знайшли господарів в особі працівників освіти.
Зрештою депутати погодилися дати дозвіл КПЦ на відчуження основних засобів шляхом їх продажу на аукціоні та в п’ятиденний термін після відчуження подати у відділ управління майном комунальної власності виконавчого комітету пакет необхідних документів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
з преси Показати IP 23 Грудня 2011 17:53
Продавати майно такого закладу - це крайнє опустошіння душі, це щось нагадує момент, коли пяниця в білій гарячці виносить з дому останнє майно. Я згадав персонажа Чіпку з повісті П. Мирного "Хіба ревуть воли, як ясла повні". Нечистоплотні чіпки вїхали в ковельську мерію на маргінальному електораті, як блоха на собаці. Хтось колись сказав, що за квітами треба доглядати, а пліснява росте сама. Ця пліснява з мисливців, міліціянтів і митників добє місто до ручки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus