USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Податків за гриби та ягоди на Волині сплачено більше, ніж торік

22 Вересня 2010 14:57
У сезон грибів та ягід волинські податківці контролюють, аби заготівельники лісової продукції справно сплачували податки.
Волинські податківці зберігають позитивну динаміку з надходження податків та зборів від заготівлі лісової продукції, інформує управління оподаткування фізичних осіб ДПА у Волинській області.
Щоб забезпечити більш як дворазове перевищення сплати платежів до місцевих скарбниць від заготівельників цього сезону, волинські податківці подбали про повний контроль за сплатою податку з доходів фізичних осіб з виплачених волинянам коштів за здані ягоди, гриби та горіхи. Цьому передували аналіз експорту дарів лісу з Волині та сплати податків під час здійснення усіх операцій – від збирача продукції до експортера. Таким чином, цього року вже забезпечено сплату майже двох мільйонів гривень податку з доходів фізичних осіб, а це на 850 тисяч гривень більше, аніж торік.
Така ж позитивна динаміка спостерігається зі сплатою решти визначених законодавством платежів. Зокрема, податку на промисел надійшло на півмільйона гривень більше проти відповідного періоду минулого року. Минулого року волиняни сплатили лише 170 тисяч цього платежу, наразі – 674 тисячі гривень.
За спецвикористання лісових ресурсів цього року сплачено 600 тисяч гривень. Ще майже 200 тисяч гривень бюджет отримав за рахунок збору за розміщення об’єктів торгівлі та отримані свідоцтва платників єдиного податку на право заготівлі лісової продукції.
Отож, на середину вересня надходження податків від заготівлі лісової продукції на Волині склали майже 3,5 мільйона гривень та зросли проти відповідної дати більш як удвічі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus