USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Податківці змусили роботодавців виплатити 3 мільйона зарплати

26 Березня 2010 17:53
Комісії при органах місцевого самоврядування, виконавчої влади за участі представників податкової служби заслуховують підприємців та керівників підприємств, де виплачують зарплату «в конвертах».

Із початку нинішнього року на засіданнях таких комісій в Луцьку, Луцькому та Рожищенському районах вже заслухано посадових осіб 25 підприємств, які допускають факти несвоєчасної оплати праці.

Після серйозної розмови на підприємствах погашено заборгованість із заробітної плати в розмірі 3 мільйона 475 тисяч гривень. А до місцевих бюджетів надійшло майже 643 тисячі гривень податку з доходів фізичних осіб.

Податківці окремо спілкувалися із керівниками восьми підприємств, де заборгували заробітну плату працівникам. Результат цієї роз’яснювальної роботи – погашення боргів у сумі 546,6 тисячі гривень і сплата 171тисячі податку з доходів фізичних осіб.

Із початку року податківці на території обслуговування Луцької ОДПІ виявили 105 найманих працівників. Із ними їх роботодавці-підприємці не уклали відповідних трудових угод.

Наслідок цієї роботи податківців - легалізація виплати майже 70 тисяч гривень заробітної плати та поповнення місцевої скарбниці на 10,4 тисяч гривень, - повідомляє прес-служба Луцької ОДПІ .
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus