USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Подробиці ДТП у Нововолинську, в якій загинув скутерист

6 Травня 2018 13:23
22-річний скутерист, який загинув в аварії у Нововолинську, їхав без шолому, від удару об тротуар у нього тріснув череп.

Як розповідають очевидці, «швидка» приїхала відразу та констатувала смерть, пише БУГ.

Нагадаємо, ДТП сталася 5 травня поблизу «пожежної» у Нововолинськ. У неділю, 6 травня, промивали асфальт та залишили криваві калюжі в ямах на асфальті.


Свідки події також розповідають, що загиблий відпочивав з друзями на міському озері «на шашликах». Компанія випивала, хлопець взяв скутер і поїхав покататися.

Тіло пролежало на дорозі декілька годин, оскільки ані у компетенції поліції, ані швидкої вивозити трупи. Хлопець не мав батьків та проживав зі старенькою бабусею.

Депутат міської ради Нововолинська Руслан Соловйов у коментарі під дописом в фейсбук пише, що є «джентльменська» угода між виконкомом і МНС-никами.

«Ми їм купували мішки для трупів, щоб вони могли такі ситуації вирішувати. Але як бачимо, нічого з того не виходить. Ми не можемо їх зобов’язати», – пише Соловйов.

Поки вирішували питання, що робити з тілом, на місці події зібралося багато людей, які звинувачували поліцію. Небайдужі очевидці пробували допомогти із перевезенням трупу до моргу, де повинні провести судову медекспертизу. У місті є приватна ритуальна служба, пробували зв’язатися і з нею. Проте там повідомили, що вночі не виїжджають. Допоміг забрати тіло сусід хлопця.

За попередньою інформацією, як зазнаяає видання, скутерист рухався вулицею Святого Володимира, але, повертаючи ліворуч та здійснюючи обгін мінівену «Фіат», не впорався з керуванням.

Взяти офіційні коментарі в поліції поки не вдалося.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анатоль_ Показати IP 6 Травня 2018 15:37
Ганьба владi. як то тiло лежало посеред мiста килько годин???
Волинянин Показати IP 6 Травня 2018 21:03
Така проблема в кожному населеному пункті. Органи місцевого самоврядування повинні вирішити цю проблему!
тт-1933 Показати IP 8 Травня 2018 09:56
Вони можуть вирішити,тільки проблему свого кармана. Но не нашої Волині,я в загалному.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus