USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Подробиці ДТП на Волині, в якій постраждав 5-річний хлопчик

18 Квітня 2017 17:57
Наїзд на 5-річного хлопчика у Володимир-Волинському районі допустив лучанин, який кермував позашляховиком «Toyota Land Cruiser». Дитина раптово вибігла на дорогу, водій не встиг загальмувати.

Про це повідомили у прес-службі поліції області.

Нагадаємо, в неділю, 16 квітня, на автодорозі в селі Микуличі Володимир-Волинського району позашляховик «Toyota Land Cruiser» збив 5-річну дитину. ДТП сталася на автобусній зупинці, пасажири виходили з автобуса на зупинці в Микуличах, а на протилежній стороні прийшли родичі зустрічати. Дитина вийшла з автобуса і побігла до них. По дорозі їхав джип “Тойота Лендкрузер”.

Як повідомиляють правоохоронці, за кермом позашляховика перебував 63-річний лучанин. Керуючи автомобілем водій допустив наїзд на пішохода, 5-річного мешканця Луцька, який раптово вибіг на проїжджу частину.

Внаслідок автопригоди дитина отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували у відділення реанімації районної лікарні.

Слідчі розпочали за цим фактом кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ангст Показати IP 18 Квітня 2017 18:14
Шкода водія, а батькам слід навчити своїх дітей правильно переходити дорогу. А то потім із-за таких бігунів несуть покарання невинні.
A Показати IP 18 Квітня 2017 19:23
де ту і яка вина водія авто? У всьому світі є правила, які вимагають від батьків і опікунів піклуватись малолітніми. З написаного, ясно виходить, що батьки не виконували свойого обовязку. Крім того "донощик" не знає і не розуміє законів і правил дорожнього руху, тому пише такі несенітниці. Час йому назад до школи...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus